ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οριστικά χωρίς Διαμαντίδη στο Βερολίνο

Οριστικά χωρίς Διαμαντίδη στο Βερολίνο
INTIME SPORTS

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και θα συνεχίσει τις θεραπείες. Δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το παιχνίδι με την Άλμπα (16/1)

Ο Παναθηναϊκός όπως αναμενόταν, θα ταξιδέψει στο Βερολίνο χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος υπέστη στο παιχνίδι με τη Μάλαγα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και δεν έπαιξε κόντρα στον Κολοσσό, την περασμένη Κυριακή (13/1).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε την Δευτέρα σε νέες εξετάσεις οι οποίες ουσιαστικά επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις για απουσία 10 ημερών.

Έτσι, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Βερολίνο και δεν θα αγωνιστεί με την Άλμπα την Τετάρτη (16/1, 9μ.μ.), για την 4η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Οι εντατικές του θεραπείες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ στις 25 Ιανουαρίου. Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και στον κυριακάτικο αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την Basket League ΟΠΑΠ.

Στο μεταξύ, οι "πράσινοι" θα προπονηθούν κανονικά την Δευτέρα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, καθώς η αποστολή για το Βερολίνο αναχωρεί την Τρίτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ