ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Δεν τα χαλάσαμε για τα χρήματα. This is bullshit"

Ομπράντοβιτς: "Δεν τα χαλάσαμε για τα χρήματα. This is bullshit"

Φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να υποδεχτούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να του ζητήσουν να παραμείνει στην ομάδα. Ο "Ζοτς" τους εξήγησε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να "φτιάξει το θέμα", ενώ χαρακτήρισε "μαλ..." τα όσα γράφονται περί διαφοράς στα χρήματα. (vids)

Η πτήση από το Ντουμπάι που μετέφερε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον άμεσο συνεργάτη του, Δημήτρη Ιτούδη, ήταν προγραμματισμένη να αφιχθεί στις 14.00. Οι δυο τους ταξίδεψαν εκεί για να πάρουν μέρος σε σεμινάριο προπονητικής, έχοντας προηγουμένως ανανεώσει το ραντεβού τους με τη διοίκηση του "τριφυλλιού" για την αρχή της εβδομάδας (σ.σ είχε προηγηθεί η συνάντηση τους την περασμένη Τρίτη).

Το αεροπλάνο έφτασε λίγο πριν τις 14.00, όταν ήδη είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού, που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν στον έμπειρο προπονητή την επιθυμία τους, που δεν είναι άλλη από την παραμονή του στο "τιμόνι" της ομάδας.

Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ούτε οργανωμένη, ούτε μαζική και έγινε με αρκετή καθυστέρηση, καθώς όπως είπαν αρκετοί οπαδοί το έμαθαν την τελευταία στιγμή, όπως είπαν χαρακτηριστικά.

"Stay coach"

Κατά την έξοδο του από την αίθουσα με τις αποσκευές ο κόσμος που είχε μαζευτεί τον σταμάτησε για να του μιλήσει. "Θέλουμε να μείνεις, ξέρεις ότι σ' αγαπάμε και ότι είμαστε εδώ για σένα. Eμείς είμαστε ένα" του είπαν χαρακτηριστικά. Τα ίδια είπαν και προς στον Δημήτρη Ιτούδη, ψάχνοντας να βρουν έναν... σύμμαχο στην προσπάθεια τους για την παραμονή του Σέρβου τεχνικού.

Του μίλησαν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια λίγα άτομα τον συνόδευσαν μέχρι το αυτοκίνητο του και του φώναξαν χαρακτηριστικά φεύγοντας "Stay coach" (κόουτς μείνε).

"Δεν τα χαλάσαμε για τα χρήματα! This is bullshit"

Απαντώντας στον κόσμο ο "Ζοτς" τόνισε: "Το ξέρω ότι υπάρχει σεβασμός και για αυτό έχω μείνει τόσα χρόνια στην ομάδα". Και συνέχισε λέγοντας "ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου, αλλά καταλαβαίνεται ότι πρέπει να συζητήσουμε ξανά με τη διοίκηση για να φτιάξουμε το θέμα", χρησιμοποιώντας τη φράση "to fix it".

Για να καταλήξει: "Αυτά που γράφουν οι εφημερίδες ότι δηλαδή τα χαλάσαμε για τα χρήματα είναι μαλ... (bullshit είπε χαρακτηριστικά). Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ