ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Είμαι υπερήφανος"

Ομπράντοβιτς: "Είμαι υπερήφανος"
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επεσήμανε στην συνέντευξη τύπου ότι περιμένει να δει μία διαφορετική Βαλένθια, ενώ δεν έκρυψε ότι νιώθει μεγάλη τιμή που είναι παρών σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι με την Βαλένθια είναι το 500ο στην γεμάτη διακρίσεις ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι είναι υπερήφανος που θα συμμετέχει και αυτός στην πράσινη γιορτή αύριο το βράδυ.

Αρχικά αναφέρθηκε στα του αγώνα και στην... διαφορετική Βαλένθια...

"Το παιχνίδι με την Βαλένθια είναι πολύ σημαντικό για μας. Έτσι όπως δημιουργεί η κατάσταση στον όμιλο μας, όλοι έχουν πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση αλλά και να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Η Βαλένθια έχει διαφορές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, μιας και θα αγωνιστούν οι Ντε Κόλο και Ρίτσαρτσον που ήταν τραυματίες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Το πιο σημαντικό είναι ότι έρχονται με νέο προπονητή, τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Στο ντεμπούτο του με την Σαραγόσα τους είδαμε και είναι εύκολο να παρατηρήσει κανείς ότι έχουν διαφορές. Είναι πιο επιθετικοί, έχουν προσθέσει πράγματα στην επίθεση και πιέζουν σε όλο το γήπεδο

Πιστεύω ότι θα έχει ετοιμάσει και κάτι νέο για τον αγώνα μας, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε.

Ο Μάριτς χειρουργήθηκε χθες όπως μας είπαν οι γιατροί ότι έπρεπε να κάνει. Θα δούμε πόσες μέρες θα χρειαστεί μέχρι να γίνει καλά.

Ο Τέπιτς ξεκίνησε χθες να δουλεύει, ενώ ο Ντρου Νίκολας που δούλευε για δέκα μέρες με πόνους στο πόδι του, προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα

Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για τον αγώνα όπως σε κάθε παιχνίδι ως τώρα. Το κλειδί θα είναι και τώρα η άμυνα και να έχουμε πιο πολλές κατοχές της μπάλας από την Βαλένθια.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ, αλλά και τα κλεψίματα και τα λάθη να είναι υπέρ μας.

Καλώ τους φιλάθλους να έρθουν να μας βοηθήσουν σε ένα ακόμα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι", είπε όσον αφορά τα του αγώνα.

Για το... επετειακό κομμάτι ο Ζοτς είπε: "Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι εδώ και συμμετέχω σε κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε όσους αγαπάνε τον Παναθηναϊκό.

Τα 500 παιχνίδια στην Ευρώπη είναι ένας ακόμα λόγος για να έρθουν οι φίλαθλοι να γιορτάσουν μαζί μας. Ο Παναθηναϊκός και άλλες πέντε ομάδες μόνο έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ