ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα για τον Μάικ Τζέιμς η Αρμάνι Μιλάνο!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / GALATASARAY - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / GALATASARAY - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Βουίζει η Ιταλία για το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο για τον Μάικ Τζέιμς. Το Sport24.gr εξηγεί τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού πόιντ γκαρντ.

Στα 27 του χρόνια και μετά από μόλις τρεις σεζόν πραγματικά καλού μπάσκετ (σε αξιόλογο επίπεδο δηλαδή), ο Μάικ Τζέιμς έχει φτιάξει το όνομά του και η θητεία του στον Παναθηναϊκό ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του. Τόσο, ώστε να έχει γίνει ένα από τα "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού, με την Αρμάνι Μιλάνο να τον έχει βάλει στην κορυφή της λίστας της για την περίοδο 2017-18 στην οποία ελπίζει πως θα "αναστηθεί".

Η Ιταλία "βουίζει" για το φλερτ του Αμερικανού πόιντ γκαρντ με την ομάδα του Τζόρτζιο Αρμάνι, η οποία απέτυχε φέτος παταγωδώς και θέλει την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή της Serie A. Οι φήμες υπάρχουν εδώ και αρκετές μέρες, ενώ σήμερα (7/6) το Sportando υποστήριξε πως ο σύλλογος έχει προσφέρει πολυετές συμβόλαιο στον παίκτη του Παναθηναϊκού που μετά το πέρας των τελικών της Stoiximan.gr Basket League θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την επόμενη συμφωνία της καριέρας του ως free agent.

Βλέπετε, στον Εξάστερο είχε υπογράψει πέρυσι μονοετές συμβόλαιο, ώστε φέτος να διεκδικήσει κάτι καλύτερο (από πλευράς αποδοχών), ενδεχομένως και μια θέση στο ΝΒΑ που δεν μπόρεσε να βρει ένα χρόνο πριν, τέτοια εποχή όταν ήλπιζε ότι οι Portland Trail Blazers θα του δώσουν μια ευκαιρία.

Στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του ο Μάικ Τζέιμς έγραψε στη EuroLeague μέσους όρους 13.1 πόντων (78.4% στα δίποντα, 58.7% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα), μαζί με 2.2 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 22.4 λεπτά συμμετοχής σε 25 αγώνες κανονικής περιόδου και playoffs. Αν και είναι νωρίς για να μιλήσει κανείς με σιγουριά, θεωρείται δύσκολη η παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, με τη φανέλα του οποίου διανύει μια μακρά, γεμάτη σκαμπανεβάσματα και δύσκολες στιγμές περίοδο, αλλά έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Ελλάδας και συνεχίζει να διεκδικεί και τον τίτλο του Πρωταθλητή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ