ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι "πράσινες" ακαδημίες επεκτείνονται

Οι "πράσινες" ακαδημίες επεκτείνονται

Οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού... μεγαλώνουν και κάνουν τα πρώτα τους βήματα εκτός των ελληνικών συνόρων. Διαβάστε από που ξεκινάει το νέο εγχείρημα

Ένα σημαντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού είναι και οι ακαδημίες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει πολλές διακρίσεις και πρωταθλήματα. Πρόσφατα, άλλωστε, η ομάδα των εφήβων κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" πλέον απεκτείνονται κι εκτός Ελλάδας, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, στον οποίο ανήκουν οι ακαδημίες μπάσκετ, θα ξεκινήσουν συνεργασίες με ακαδημίες άλλων χωρών. Η αρχή γίνεται από την Κύπρο και την Αναγέννηση Γερμασόγειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο., με την πιο επιτυχημένη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα και μία από τις πιο επιτυχημένες ακαδημίες στο παγκόσμιο στερέωμα, ανακοινώνει την επέκτασή της εκτός ελληνικών συνόρων. Σκοπός είναι η διάδοση του προπονητικού προγράμματος και των αθλητικών αξιών του κορυφαίου αυτού Ευρωπαϊκού Συλλόγου παγκοσμίως, μέσα από συνεργασίες με πιστοποιημένες ακαδημίες καλαθοσφαίρισης. Πρώτος «σταθμός» η Κύπρος και η ακαδημία της Αναγέννησης Γερμασόγειας, η οποία υπό την επίβλεψη του προπονητικού team της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο εξής θα παρέχει στους αθλητές της προπονητικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου αλλά και μία σειρά από πρόσθετες παροχές εναρμονισμένες με τη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέες συνεργασίες με ακαδημίες και άλλων χωρών με τις οποίες ο Παναθηναϊκός Α.Ο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Εν ευ θέτω χρόνω επίσης θα ανακοινωθούν και τα μέσα επικοινωνίας του προγράμματος καθώς και η ομάδα εργασίας του”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ