ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι… πινελιές του Πεδουλάκη

Οι… πινελιές του Πεδουλάκη
Πεδουλάκης Παναγιωτόπουλος STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη των playoffs και τοSport24.grσας δίνει μια γεύση για όσα θα δούμε πρώτα από τις αναμετρήσεις με τον Κολοσσό Ρόδου με την έλευση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Τις τελευταίες ημέρες ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου, ώστε η ομάδα να πάρει τη νέα της ταυτότητα για τις μάχες των πλέι οφ. Το… μενού περιλαμβάνει πολλές ώρες στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να δούμε κάποια νέα πράγματα, χωρίς βέβαια να είναι εύκολες οι αλλαγές τη δεδομένη στιγμή.

Όλοι στον Παναθηναϊκό έχουν φροντίσει να αφήσουν πίσω τουςι την προηγούμενη κατάσταση και φυσικά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια τηςEuroleague όπως αυτός ήρθε στη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα. Άπαντες σκέφτονται την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα ισοδυναμεί με το νταμπλ και προς τα εκεί θα βαδίσουν, ξεκινώντας από αύριο Μ. Δευτέρα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Κολοσσό. Εκεί άλλωστε, θα δούμε τις πρώτες νέες… πινελιές του Πεδουλάκη αλλά τα περισσότερα πράγματα θα μπουν μετά το δεύτερο ματς στη Ρόδο τη Μ. Τετάρτη, όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει εν όψει των ημιτελικών.

Αρχές και ρόλοι

Είναι αλήθεια πως ο χρόνος πιέζει και η ομάδα του «τριφυλλιού» πρέπει να έχει αποτέλεσμα άμεσα, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στους τελικούς. Το βασικό κομμάτι είναι να μπουν αρχές στην άμυνα βάσει της φιλοσοφίας του Πεδουλάκη κι εν συνεχεία θα μπούμε τα επιμέρους στοιχεία, τα οποία θα γίνονται πιο κατανοητά από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Σίγουρα θα δούμε κομμάτια από την προηγούμενη θητεία του στους «πράσινους», αναφορικά με το αμυντικό κομμάτι. Από κει και έπειτα, το βασικό που θα επιδιώξει ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι να δώσει ρόλους στους παίκτες του, κάτι το οποίο δεν ήταν ξεκάθαρο έως τώρα. Οι «πράσινοι» λοιπόν, πρέπει να βρουν χημεία σε σύντομο διάστημα, φτιάχνοντας πεντάδες με συγκεκριμένους ρόλους και το Sport24.gr επιχειρεί να σας δώσει μία πρόωρη πρώτη γεύση των σκέψεων του "Άρτζι".

Για παράδειγμα, όταν είναι μέσα στο παρκέ ο Ραντούλιτσα, θα πρέπει να έχει δίπλα του καλούς σουτέρ. Άλλωστε, ο Σέρβος σέντερ θα συνεχίσει να είναι σημείο αναφοράς, μαζί με τον Διαμαντίδη ο οποίος θα πλαισιώνεται από παίκτες που παίζουν καλά το πικ εν ρολ ενώ ο τρίτος «πυλώνας» θα είναι ο Έλιοτ Ουίλιαμς αλλά να βοηθηθεί περισσότερο από την υπόλοιπη ομάδα.

Είναι σίγουρο πως ο Αντώνης Φώτσης θα πάρει το δικό του ρόλο καθώς μπορεί να βοηθήσει με το μακρινό του σουτ και όχι μόνο. Όπως και να έχει όμως, τους ψηλούς θα τους χρειαστεί όλους ο Πεδουλάκης αφού είναι τέσσερις μαζί με τον Βινς Χάντερ και οι «πράσινοι» θα περιμένουν να επιστρέψει ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Η πολυφωνία στην περιφέρεια είναι μεγαλύτερη κι εκεί θα φανεί ποιος είναι πιο έτοιμος για να έχει τον δικό του ρόλο στις μάχες των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Όλα αυτά όμως, θα τα δούμε μπαίνοντας σε αυτές τις σειρές, δηλαδή από το πρώτο ματς κόντρα στον Κολοσσο Ρόδου το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ