ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι... παπάδες του Παππά στην Ίο

Οι... παπάδες του Παππά στην Ίο

Ο Νίκος Παππάς "χτύπησε" ξανά στο Instagram, παρουσιάζοντας την ομάδα που δεν πρόκειται να χάσει ποτέ! Τι είπε για την Εθνική ομάδα και τον Κώστα Μίσσα.

Ο Νίκος Παππάς ήταν ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους του 3on3 στην Ίο, αποδεχόμενος το κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου. Ο 27χρονος γκαρντ βρέθηκε στο νησί του Αιγαίου για να ενισχύσει κι αυτός την προσπάθεια που έγινε, κι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος αποκάλυψε την ομάδα που δεν χάνει.

Πρωταγωνιστής ο ίδιος φυσικά, μαζί με δύο... παπάδες!

Οι... παπάδες του Παππά στην Ίο

Εξάλλου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την Εθνική ομάδα λέγοντας αρχικά πως " επίσημα δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα, αλλά προσωπικά με έχουν ενημερώσει κάποιοι άνθρωποι. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην προετοιμασία της Εθνικής. Θα τα δώσω όλα. Το ρόστερ δείχνει πως θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Θα έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε και να διεκδικήσουμε το μετάλλιο".

Σε ερώτηση που του έγινε για την παρουσία του Κώστα Μίσσα, απάντησε πως " ήταν από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους να αναλάβουν την Εθνική. Όλα τα παιδιά τον γνωρίζουν. Είναι ο πλέον κατάλληλος να αναλάβει", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο κάλεσμα που του είχε γίνει πιο παλιά από την Κύπρο για την εθνική ομάδα της χώρας: " Η μητέρα μου είναι από την Κύπρο. Κάποιοι άνθρωποι με πλησίασαν. Η εθνική Κύπρου ήταν μια τεράστια πρόκληση. Μπορώ να συμμετάσχω στην Εθνική ομάδα της Ελλάδος. Εκεί ανήκω. Έχω όλο το χρόνο μπροστά μου να δείξω ότι εκεί ανήκω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ