ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι κοινωνικές δράσεις των "πράσινων"

Οι κοινωνικές δράσεις των "πράσινων"

Το πρόγραμμα "One team - Basketball is Everywhere" βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Παναθηναϊκό να συμμετέχει ενεργά στη συγκεκριμένη προσπάθεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι "πράσινοι" δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος κι, εν συνεχεία, ο Μιχάλης Λούντζης βρέθηκαν στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου κι έπαιξαν μπάσκετ με τα παιδιά, στο πλαίσιο του προγράμματος "One team - Basketball is Everywhere" που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι "πράσινοι" δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Θυμηθείτε τις κοινωνικές ενέργειες του Παναθηναϊκού.

26/3/2015

Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης βρέθηκαν σε εκδήλωση του μεγάλου χορηγού, Stoiximan.gr σχετικά με την καμπάνια του για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας. Παράλληλα, για τις ανάγκες της καμπάνιας και την προώθησή της, οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Αντώνης Φώτσης έλαβαν μέρος σε σχετικό βίντεο του Stoiximan.gr.

23/3/2015

Εκδήλωση εναντίον του Ρατσισμού και της Ενδοχολικής βίας στον αγώνα με τον Κόροιβο, με την παρουσία 145 παιδιών από την "Κιβωτό του Κόσμου". Ένα από τα παιδιά διάβασε και μήνυμα σχετικό με την εκδήλωση.

8/3/2015

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε την Ημέρα της Γυναίκας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά για τις γυναίκες το εισιτήριο ήταν στα 3 ευρώ, κάθε γυναίκα είχε 20% έκπτωση στο Paoshop ενώ στους διαγωνισμούς η εκπροσώπηση ήταν αποκλειστικά… θηλυκή!

Οι κοινωνικές δράσεις των "πράσινων"

19/2/2015

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρεία charityidols, μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση. Ο Παναθηναϊκός ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προμηθεύει με μπάλες και φανέλες την Οργάνωση οι οποίες θα δημοπρατούνται και τα έσοδα θα διατίθενται στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης (προσωπική επιλογή του κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ιδιαίτερη πατρίδα του) και στο Παράρτημα Αποθεραπείας κι Αποκατάστασης Παίδων με Αναπηρία Καρδίτσας.

15/12/2014

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ» και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» (οργανώθηκε από τον Stoiximan.gr) και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα ενόψει των Χριστουγέννων

6/12/2015

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Πανιώνιο οργανώνει την " Ημέρα Φιλάθλου " και βρίσκει τρομερή ανταπόκριση με πάνω από 9.000 κόσμο στο γήπεδο. Γενική είσοδος 1 ευρώ, μεγάλος διαγωνισμός Stoiximan Mission, φωτογραφίες του κόσμου με τα πράσινα τρόπαια της περιόδου 2013-2014, έκπτωση 20% στο Paoshop, ένας τυχερός κέρδισε μια υπογεγραμμένη μπάλα από τον Διαμαντίδη και φωτογραφίες του κόσμου με τον εορτάζοντα Νίκο Παππά ήταν τα "προνόμια" της πρωτοποριακής ενέργειας που θα καθιερωθεί.

- Δείπνο στους χορηγούς της ομάδας (28/1/2015) σε ένδειξη σεβασμού και άψογης συνεργασίας.

- Γνωριμία των χορηγών με τον κόσμο στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (3/11/2014) στο ΟΑΚΑ. Σε κάθε θέση Platinum και Gold υπήρχε τσάντα με είδη από κάθε χορηγό.

- Ο Παναθηναϊκός κατακτά το Bronze medal στα Social Media Awards και στην κατηγορία Best use of social media στα Sports (4/11/2014)

- Δέκα σπουδαστές αθλητικής δημοσιογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρακολούθησαν από τα δημοσιογραφικά έδρανα τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα, βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου και στα αποδυτήρια κι ενημερώθηκαν για το πώς εργάζονται το Γραφείο Τύπου της ΚΑΕ αλλά και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ σε συνθήκες αγώνα.

- Πέντε σπουδαστές από το Δ.ΙΕΚ Δάφνης Υμμητού παρακολούθησαν τον αγώνα Παναθηναϊκού- ΠΑΟΚ και ενημερώθηκαν για το πώς λειτουργούν το Γραφείο Τύπου και τα ΜΜΕ σε συνθήκες αγώνα.

- Ο Γκιστ και ο Σλότερ επισκέφτηκαν τη "Σχολή Μωραϊτη" και απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών. Το ίδιο είχαν κάνει παλαιότερα στη Σχολή Μωραϊτη οι Μποχωρίδης, Διαμαντάκος, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης, Λούντζης και Κόνιαρης.

- Το Γενικό Λύκειο Φιλοθέης (150 παιδιά) επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της εργασίας που είχαν κάνει οι μαθητές και είχαν αναδείξει τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως κορυφαία αθλητική φυσιογνωμία της Ελλάδας τα τελευταία 50 χρόνια. Ο Διαμαντίδης βρέθηκε μαζί τους, απάντησε σε ερωτήσεις και βραβεύτηκε από τους μαθητές.

- Περί τα 150 παιδιά από τη Σελασσία (σ.σ. γενέτειρα της οικογένειας Γιαννακόπουλου) φιλοξενήθηκαν στο ΟΑΚΑ και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πήραν δώρα από το PAOSHOP.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ