ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Ισπανοί το τρενάρουν για τον Κουκ

Οι Ισπανοί το τρενάρουν για τον Κουκ
Κουκ

Στα χέρια της Εστουδιάντες βρίσκεται η υπόθεση του Ομάρ Κουκ και στον Παναθηναϊκό Superfoods περιμένουν την αποδέσμευσή του.

Από την αρχή των διαπραγματεύσεων του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Ομάρ Κουκ, το μοναδικό εμπόδιο ήταν οι απαιτήσεις της Εστουδιάντες, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ήθελαν πρώτα να βρουν τον αντικαταστάτη του. Μέχρι αργά το βράδυ λοιπόν, οι Ισπανοί δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους, ώστε να φύγει ο Αμερικανός γκαρντ.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, ώστε το θέμα να τελειώσει οριστικά την Παρασκευή (14/10) και το κλίμα παραμένει θετικό αφού δεν προκύπτει από κάπου, ότι η μεταγραφή θα χαλάσει. Από την πλευρά της Εστουδιάντες κοιτούν το δικό τους συμφέρον και δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Κουκ, μέχρι το παιχνίδι της Κυριακής με την Φουενλαμπράδα, ώστε να έχουν το περιθώριο κάνουν την δική τους προσθήκη.

Όπως και να έχει, τις επόμενες ώρες θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, ωστόσο οι πράσινοι παραμένουν αισιόδοξοι αφού με την πλευρά του παίκτη τα έχουν βρει σε όλα. Το μόνο που παραμένει άγνωστο με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι αν θα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό, κατι που όσο περνούν οι μέρες χωρίς εξέλιξη θ' απομακρύνεται. Στο Παναθηναϊκό όλοι έχουν την προσοχή τους στο ματς με τη Ζαλγκίρις και δεν έχουν βάλει κάποια διορία. Άλλωστε, η υπόθεση παραμένει σε καλό δρόμο και ο Κουκ είναι ο παίκτης που είχε ξεχωρίσει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Όσο δεν υπάρχει κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση θα περιμένουν να τελειώσει οριστικά η υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ