ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι φίλοι της Καρσίγιακα θέλουν τον Μπατίστα

Οι φίλοι της Καρσίγιακα θέλουν τον Μπατίστα
INTIME SPORTS

Ο Ουφούκ Σαρίτσα επιβεβαίωσε ότι ο Εστέμπαν Μπατίστα αποτελεί στόχο της Καρσίγιακα ενώ οι φίλοι των πρωταθλητών Τουρκίας προσπαθούν να πείσουν τον Ουρουγουανό να επιστρέψει για να παίξει μαζί τους στην Euroleague (PHOTOs)!

Ο Εστέμπαν Μπατίστα κατάφερε να αναγεννηθεί πέρσι στην Καρσίγιακα, μετά την τραυματική εμπειρία στην Κωνσταντινούπολη και τη θητεία του στην Αναντολού Εφές.

Παρότι η χρονιά 2013-14 έμοιαζε να καταλήγει ίδια με την προηγούμενη, δηλαδή μεταξύ της αίθουσας του γυμναστηρίου και του πάγκου (σ.σ. όπως έγινε με τους Στάνκο Μπάρατς, Σεμίχ Ερντέν), βρέθηκε η Καρσίγιακα η οποία ζήτησε τον παίκτη και κατάφερε να τον πάρει δανεικό, πληρώνοντας δηλαδή από κοινού το συμβόλαιο με την Εφές.

Στην Καρσίγιακα ο Μπατίστα έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 15.8 πόντους (62% στα δίποντα), 8.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, νούμερα πολύ υψηλά για παίκτη ρακέτας, που έγιναν ακόμη καλύτερα στο Eurocup: 17.8 πόντοι (67% στα δίποντα) και 8.1 ριμπάουντ! Με την τούρκικη ομάδα ο Μπατίστα έφτασε στους "Last 32" της διοργάνωσης, κάνοντας μερικά εκπληκτικά ματς όπως οι 30 πόντοι απέναντι στην Καντού ή οι 29 απέναντι στην Ουλμ, ενώ κατέκτησε και το κύπελλο Τουρκίας!

Σε όλη τη διαδρομή φρόντισε να εκδικηθεί την Εφές Πίλσεν με όποιο τρόπο μπορούσε: πέτυχε 16 και 19 πόντους στα μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα και 25 στον πρώτο προημιτελικό, στο πρώτο ματς δηλαδή των playoffs, που βρήκαν την ομάδα του να πετάει έξω αυτή του Βαγγέλη Αγγέλου.

Οι φίλοι της Καρσίγιακα δεν έχουν ξεχάσει όλα τα παραπάνω. Γι' αυτό ακριβώς προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψουν, με μαζικά μηνύματα στο Twitter! Κι όλα αυτά ενώ ο κόουτς των πρωταθλητών Τουρκίας, Ουφούκ Σαρίτσα, επιβεβαίωσε στο τούρκικο BBC ότι ο Ουρουγουανός σέντερ αποτελεί στόχο της Καρσίγιακα.

"Είσαι έτοιμος να παίξεις στην Euroleague μαζί μας; Σε περιμένουμε πίσω", "Μας λείπεις Εστέμπαν, γύρνα σπίτι σου", "Σε χρειαζόμαστε φέτος στην Euroleague και ελπίζω να επιστρέψεις στην Dream Team", "Την επόμενη χρονιά θα παίζουμε στην Euroleague, γύρνα πίσω" είναι ορισμένα μόνο από τα μηνύματα των φαν της τούρκικης ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ