ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ευχές και το "ευχαριστώ" στον Παππά

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι κρατούμενοι της α' πτέρυγας του Κορυδαλλού έστειλαν ευχαριστήρια πλακέτα στον Νίκο Παππά, με αφορμή τη χρηματοδότηση από μέρους του για δημιουργία αθλητικών χώρων στις φυλακές.

Η κίνηση του Νίκου Παππά να συνεισφέρει (χρηματικά, αλλά και με παράδοση υλικού) στη δημιουργία αθλητικών χώρων στις φυλακές του Κορυδαλλού έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τους τρόφιμους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ευχαρίστησαν τον γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods για την κίνησή του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, αλλά και τις γιορτές, του έστειλαν μάλιστα ευχαριστήρια πλακέτα, η οποία αναγράφει: " Νίκο Παππά, σ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου. Να βλέπεις πάντα με τα μάτια της καρδιάς σου και όχι με αυτά που βλέπουν μέσα από προκαταλήψεις και στερεότυπα".

Ο 27χρονος γκαρντ "ανέβασε" την πλακέτα μέσω Instagram Story, γράφοντας από μέρους του: " Χρόνια πολλά και σε πολλούς αλλιώτικους εκεί μέσα που με σκέφτηκαν".

Οι ευχές και το "ευχαριστώ" στον Παππά
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ