ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι επιλογές του Πάβλοβιτς

Οι επιλογές του Πάβλοβιτς

Το συμβόλαιο του Σάσα Πάβλοβιτς με την Παρτίζαν ολοκληρώθηκε και ο Μαυροβούνιος φόργουορντ εξετάζει τις επιλογές του. Ποιες είναι αυτές; Παναθηναϊκός, Βελιγράδι ή... απόσυρση από τα παρκέ!

Η περίπτωση του Σάσα Πάβλοβιτς ήλθε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό , από τη στιγμή που ο 31χρονος Μαυροβούνιος φόργουορντ (2μ.01) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Παρτίζαν των πολλών προβλημάτων.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Σάσα Ντανίλοβιτς, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο Πάβλοβιτς πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βελιγράδι αφού ο οργανισμός δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον κρατήσει.

Έτσι αναμένεται να ακολουθήσει τους Μίλαν Μάτσβαν , Μπορίς Νταλό, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (και πιθανότατα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ) οι οποίοι δεν πρόκειται να συνεχίσουν στην Παρτίζαν, που ειρήσθω εν παρόδω, δεν θα αγωνιστεί στο Eurocup της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία, ο Σάσα Πάβλοβιτς δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και εξετάζει όλες τις επιλογές του. Η μια πιθανότητα είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Η δεύτερη είναι να συνεχίσει στην Παρτίζαν και να βοηθήσει την ομάδα να ορθοποδήσει και να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η τρίτη είναι να... αποσυρθεί από την ενεργό δράση! Για την ακρίβεια, ο Πάβλοβιτς είχε διευκρινίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να παίξει σε άλλη ομάδα εκτός από την Παρτίζαν! Γι' αυτό και είχε απορρίψει προτάσεις από την Κίνα και τη Γαλατάσαραϊ, πριν επιστρέψει στο Βελιγράδι τον περασμένο Δεκέμβριο. Μένει να αποδειχθεί αν η παρουσία του "Σάλε" στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον πείσει να αλλάξει τις αρχικές του σκέψεις.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο (όταν αποχώρησε από την Κίνα) κι ενώ στο μεσοδιάστημα υπέγραψε δυο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Timberwolves.

Πλέον προσπαθεί να πείσει τις ομάδες του ΝΒΑ ότι αξίζει μια ακόμα ευκαιρία στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο. Στα υπόψιν φέρεται να βρίσκεται και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ , ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ αφού έγινε πικ στο Νο26 του Draft από τους San Antonio Spurs.

Αμφότεροι βρίσκονται στην προεπιλογή της Σερβίας , ενόψει Eurobasket 2015.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ