ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ενστάσεις του Τζέιμς για τον Σίνγκλετον

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς σχολίασε την απουσία του Κρις Σίνγκλετον από τις δύο καλύτερες πεντάδες της EuroLeague, εξηγώντας πως δεν μπορεί να σεβαστεί τη διαδικασία μετά από αυτό το γεγονός.

Η EuroLeague ανακοίνωσε τους παίκτες που απαρτίζουν τις δύο καλύτερες πεντάδες της διοργάνωσης , βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας που "έτρεξε" τις τελευταίες εβδομάδες στην ιστοσελίδα της. Κι ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν έχει κάποιον εκπρόσωπο, με τις περισσότερες απορίες να εκφράζονται λόγω της απουσίας του Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος -με αποτέλεσμα την ανάδειξή του σε MVP του Απριλίου.

Η μη επιλογή του λοιπόν, έφερε το σχόλιο του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ανέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως " χωρίς έλλειψη σεβασμού προς οποιονδήποτε βρίσκεται στις δύο καλύτερες πεντάδες της EuroLeague, αλλά αν δεν είναι σε αυτές ο Κρις Σίνγκλετον, δεν σέβομαι ιδιαίτερα τη διαδικασία". Κι αμέσως μετά, ο Κένι Γκάμπριελ έκανε retweet τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Θυμίζουμε ότι ο Κρις Σίνγκλετον είχε 12 πόντους (με 54.1% στα δίποντα, 43.6% στα τρίποντα, 74.8% στις βολές), 5.9 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα, 1.4 λάθη και 1 κόψιμο ανά αγώνα.

Οι ενστάσεις του Τζέιμς για τον Σίνγκλετον
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ