ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όγκαστ: "Να κερδίσουμε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα"

Όγκαστ: "Να κερδίσουμε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα"

Ο Ζακ Όγκαστ είναι ενθουσιασμένος με τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό, εξέφρασε αυτά που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και θέλει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα με το "τριφύλλι".

Ο Ζακ Όγκαστ είναι ο νεοαποκτηθείς Ελληνοαμερικανός φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο 24χρονος (8/7/1993) Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις με το "τριφύλλι" και στις δηλώσεις του εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θέλει να κατακτήσει με τα πράσινα χρώματα τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την Ευρωλίγκα.

Ο Ζακ Όγκστ, συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα, είναι η πρώτη μου φορά εδώ, αλλά είναι μία όμορφη χώρα. Μπορεί να είμαι μόνο μερικές μέρες εδώ, αλλά έχω επισκεφτεί το κέντρο της Αθήνας, το Μαρούσι, την Κηφισιά, τώρα μαθαίνω την περιοχή αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ.

Είναι υπέροχο που γνώρισα τους συμπαίκτες μου, είναι όλοι επαγγελματίες, έχουμε πολλούς πρωταθλητές εδώ. Έχουμε εμπειρία, έχουμε βετεράνους και όταν τα συνδυάσεις αυτά, οι πιθανότητες για επιτυχία είναι πολλές. Εγώ προσωπικά θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, να δώσω ό,τι έχω, κοψίματα, ριμπάουντ, αιφνιδιασμούς, καρφώματα, να είμαι αθλητικός και να εντάξω τον κόσμο στο παιχνίδι, γιατί μου αρέσει να παίζω για τους φιλάθλους. Πρέπει να εστιάσουμε στο πως θα κερδίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ