ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τον Stoiximan.gr

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τον Stoiximan.gr
INTIME SPORTS

Η εταιρία Stoiximan.gr κι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός θα πορευτούν μαζί τη φετινή σεζόν, καθώς η στοιχηματική εταιρεία θα είναι ο βασικός χορηγός με τις δύο πλευρές να παρουσιάζουν την συνεργασία τους σε μία όμορφη εκδήλωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ (VIDEOS)

Με κάθε επισημότητα και με πολλά χαμόγελα μπήκαν στη νέα εποχή Παναθηναϊκός και Stoiximan.gr που πλέον θα πορεύονται σε κοινούς δρόμους, καθώς η εταιρεία είναι ο νέος βασικός χορηγός των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης. Στο χώρο VIP του ΟΑΚΑ παρουσιάστηκε σήμερα (23/9) η νέα συνεργασία της "πράσινης" ΚΑΕ που σύμφωνα με τον Διευθυντής Λειτουργίας, Ηλία Κατσογιάννη " ταράζει τα νερά, καθώς είναι μία συνεργασία με μια μεγάλη ανερχόμενη εταιρεία που μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη στον τομέα της"!

Το λόγο πήρε αρχικά το μέλος του ΔΣ του Stoiximan.gr, κ. Σπανουδάκης, ο οποίος εξέφρασε την χαρά και την τιμή που νιώθει η εταιρία για τη νέα συνεργασία που ξεκίνησε με τους νταμπλούχους Ελλάδας λέγοντας: " Είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για την Stοiximan να γίνεται ο μεγάλος χορηγός των νταμπλούχων Ελλάδας. Στηρίζουμε το ελληνικό μπάσκετ και τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό, με τα έξι ευρωπαϊκά και τους πολλούς τίτλους στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό ξεκινά αυτή την περίοδο. Η ομάδα στηρίζεται στο ελληνικό ταλέντο κι εμείς βασιζόμαστε στο ελληνικό στοιχείο".

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της "πράσινης" ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος καλωσόρισε τον Stoiximan.gr στην Παναθηναϊκή οικογένεια λέγοντας: " Θέλω να εκφράσω τη μεγάλη ικανοποίησή μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος, συνάπτοντας μια συμφωνία με μια μεγάλη, ελληνική στοιχηματική εταιρεία. Στέκομαι ιδιαίτερα στο ελληνικό στοιχείο. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συμφωνία με τη STOIXIMAN.GR".

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τον Stoiximan.gr

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος τόνισε: ''Ο κος. Σπανουδάκης εξέφρασε προηγουμένως το πνεύμα της συνεργασίας μας. Είναι η πρώτη μας μεγάλη χορηγία στον αθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία και τίτλους που αποδεικνύουν τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και καλή επιτυχία σε όλους''.

Στην σημασία τέτοιων συνεργασιών στάθηκε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος είπε: " 'Θέλω να εκφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες μας εκ μέρους των παικτών. Είχα πει κι άλλη φορά ότι είναι πολύ σημαντικό αυτές τις εποχές να υπάρχουν τέτοιες επενδύσεις στο μπάσκετ όπως η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την STOIXIMAN.GR. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να διαρκέσει για πολλά χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο το δυνατόν πιο ψηλά''.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τον Stoiximan.gr

" Σήμερα ταράζουμε τα νερά" είπε ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης, ο οποίος υποστήριξε: " Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση η σημερινή αφού σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας μας με την STOIXIMAN.GR. Πρωτοπορούμε σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και εμπορικό. Μπορώ να πω ότι σήμερα ταράζουμε τα νερά! Είναι μια μεγάλη ανερχόμενη εταιρεία που μπορεί να γίνει μεγαλύτερη στον τομέα της. Η STOIXIMAN.GR αποφάσισε να επενδύσει πολύ δυνατά σε ένα τεράστιο brand name όπως είναι αυτό του Παναθηναϊκού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ