ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός μιλά με τον Ντάρντεν

Ο Παναθηναϊκός μιλά με τον Ντάρντεν

Η συνεργασία του Τρέμελ Ντάρντεν με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει την περίπτωση του 33χρονου σμολ φόργουορντ. Συμφωνία των "πρασίνων" με τον DJ Κούπερ, που δεν επιβεβαιώνεται.

Το συμβόλαιο που είχε ο Τρέμελ Ντάρντεν με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου και ενδεχομένως να μείνει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, αν αποφασίσουν κάποια στιγμή οι διοικούντες τη "βασίλισσα" τι θα κάνουν με τον Πάμπλο Λάσο.

Ο Βάσκος κόουτς έχει συμβόλαιο έως το 2016, για ποσό που φτάνει το 1.8 εκάτ. ευρώ, με τον Αλμπέρτο Ερέρος και Αλμπέρτο Ανγκούλο να είναι στο πλευρό του και τον GM Χουάν Κάρλος Σάντσεθ θα λέει μεν πως ο Λάσο θα μείνει, αλλά να μην παίρνει και όρκο. Η οριστική απόφαση αναμένεται στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Έως τότε, έχετε πρόχειρη την πληροφορία, που προέκυψε από την Ισπανία και θέλει τον Παναθηναϊκό να έχει ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Ντάρντεν. Για την ακρίβεια, έχει κάνει τις σχετικές ερωτήσεις. Ο 33χρονος σμολ φόργουορντ ταιριάζει στα "θέλω" του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα, το one.co.il ενημέρωσε ότι " ο πρωταθλητής Ελλάδος, Παναθηναϊκός διερευνά το ενδεχόμενο τριετούς συμφωνίας με τον DJ Κούπερ. Στη συμφωνία είναι και ο όρος να παίξει φέτος ως δανεικός στη Ρωσία. Υπέγραψε στην Ενισέι. Είναι κάτοχος διαβατηρίου από τη Βοσνία, όπου είναι κόουτς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς". Αυτή η πληροφορία ωστόσο, δεν διασταυρώθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ