ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λούντζης έπιασε δουλειά

Ο Λούντζης έπιασε δουλειά

Στις 4 Αυγούστου θα "κλείσει" τα 16. Ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Μιχάλης Λούντζης ξεχώρισε στο Next Gen του Εurocamp και τράβηξε πορεία προς τους "πράσινους".

Στο πρόγραμμα του Eurocamp (του παραδοσιακού event που φιλοξενείται στο Τρεβίζο και "μαζεύει" τους καλύτερους νέους παίκτες της ηπείρου, τους οποίους παρακολουθούν άπαντες από την Ευρώπη και το ΝΒΑ) υπάρχει και το Next Gen. Δηλαδή, παιχνίδι με παιδιά γεννημένα το 1998 και το 1999.

Εκ των 14 που προσκλήθηκαν, αυτός που συγκέντρωσε τους καλύτερους αριθμούς, στις μετρήσεις που τους κάνουν οι υπεύθυνοι, επί των δυνατοτήτων τους στο παρκέ, ήταν ένας Έλληνας, ο Μιχάλης Λούντζης.

Ο Λούντζης έπιασε δουλειά

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο του είναι ανώτερο από των υπολοίπων συνομηλίκων του, που ξεχωρίζουν σε άλλες χώρες. Κοινώς, είναι (αγωνιστικά) πιο ώριμος από την ηλικία του.

Ο πόιντ γκαρντ του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ο οποίος στις 4/8 θα "μπει" στο 16ο έτος της ηλικίας του, δουλεύει την τελευταία διετία και με προσωπικό γυμναστή, ενώ είχε επιλεγεί μαζί με τον Βασίλη Χρηστίδη για το Jordan Brand Classic, της Βαρκελώνης. Την εμπειρία αυτή, είχαν μεταξύ πολλών άλλων και οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Παπαγιάννης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λούντζης ανήκει ήδη στον Παναθηναϊκό και έχει ξεκινήσει δουλειά (προς αυτήν την κατεύθυνση), ενώ επιβεβαιώνεται και ότι ο Παπαγιάννης, μολονότι έχει ενδιαφέρον από 17 κολέγια του NCAA, είναι πολύ θετικός στο να μείνει στην Ελλάδα, για τους "πράσινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ