ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο κόσμος ανταποκρίνεται

Ο κόσμος ανταποκρίνεται
INTIME SPORTS

Η Τουρόφ δεν αποτελεί τον πλέον εμπορικό αντίπαλο. Παρόλ' αυτά, ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να ενισχύσει τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Το παιχνίδι με την Τουρόφ ήταν το πρώτο εντός έδρας στη φετινή Euroleague και το δεύτερο παρουσία κόσμου για τον Παναθηναϊκό. Το όνομα της αντιπάλου δεν ήταν... εμπορικό, αλλά αυτό δεν απέτρεψε περίπου οκτώ χιλιάδες κόσμου να βρεθούν στο Μαρούσι και να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Οι "πράσινοι" έδωσαν το πρώτο τους φετινό παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων μπροστά στο κοινό τους (ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών), κάτι που έφερε αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ. Ενδεχομένως βέβαια, όχι αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για αγώνα πρεμιέρας στη Euroleague.

Όπως και να έχει, στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" βλέπουν πως ο κόσμος ανταποκρίνεται στη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Κάτι που περιμένουν να γίνει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό στα επόμενα παιχνίδια, όταν τα πράγματα θα... ζορίσουν περισσότερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ