ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τζόρτζεβιτς αποφασίζει για Μαυροκεφαλίδη

Ο Τζόρτζεβιτς αποφασίζει για Μαυροκεφαλίδη
Μαυροκεφαλίδης INTIME SPORTS

Το πρωί (2/7) διέρρευσε η πληροφορία πως η Ουνικάχα Μάλαγα προσέγγισε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, με τον Παναθηναϊκό πάντως να τηρεί στάση αναμονής στην περίπτωση του 31χρονου σέντερ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού βρίσκεται επί τάπητος, με την πρόσληψη του Σάσα Τζόρτζεβιτς να σηματοδοτεί εξελίξει σε πολλά μέτωπα. Για αρχή θα αναφέρουμε πως ο νέος προπονητής των "πρασίνων" αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με σκοπό να επισπευθούν οι μεταγραφικές διαδικασίες της ομάδας.

Όπως αναφέραμε και χθες (1/7), η περίπτωση του Νικ Καλάθη βρίσκεται στην κορυφή των μεταγραφικών "θέλω" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά πρόδηλο είναι πως υπάρχουν κι άλλα ζητήματα προς διευθέτηση. Ένα εξ αυτών είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, το όνομα του οποίου "παίζει" από το πρωί σε ισπανικές ιστοσελίδες, με αφορμή το -δεδηλωμένο πλέον- ενδιαφέρον της Ουνικάχα Μάλαγα να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το malagahoy.es αποκάλυψε νωρίς το πρωί την επαφή που είχαν οι Ισπανοί με την πλευρά του παίκτη, επισημαίνοντας πως η ομάδα του Τζουάν Πλάθα θέλει τον 31χρονο σέντερ με σκοπό να "οχυρωθεί" κοντά στο καλάθι . Τα μαντάντα έφτασαν στο "πράσινο" στρατόπεδο, αλλά αυτό δεν επιφέρει αλλαγή πλεύσης και τακτικής όσον αφορά τον παίκτη. Οι "πράσινοι" θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον διεθνή σέντερ, όχι όμως στο οικονομικό πλαίσιο που προέβλεπε το φετινό του συμβόλαιο (σ.σ.: περί τις 700.000€).

Γι αυτό και δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού. Από την άλλη όμως, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν μαζί του κι εφόσον ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ενημερώσει τη διοίκηση πως τον θέλει, θα γίνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να παραμείνει στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ