ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Διαμαντίδης θα παίξει στο "Diamonds Are Forever"

Ο Διαμαντίδης θα παίξει στο "Diamonds Are Forever"

Ο Τάκης Τριαντόπουλος αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα λάβει μέρος στο τουρνουά που θα διεξαχθεί προς τιμήν του στο ΟΑΚΑ, στο "Diamonds Are Forever". Ακολούθως θα αποσυρθεί η φανέλα του με το "13".

Στο πλαίσιο της βράβευσης του Παναθηναϊκού Superfoods για το Κύπελλο στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ ο Διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, έκανε την εξής δήλωση: "Σας προσκαλούμε ολους στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη".

Ουσιαστικά, λοιπόν, αποκάλυψε πως ο επί σειρά ετών αρχηγός και ηγέτης του "τριφυλλιού", Δημήτρης Διαμαντίδης, θα παίξει στο τουρνουά "Diamonds Are Forever", το οποίο θα διεξαχθεί προς τιμήν του.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Τριαντόπουλος είπε τα εξής: "Στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε αυτό το προϊόν διοργανώνουμε το φιλικό τουρνουά της επόμενης εβδομάδας προς τιμήν του μεγάλου μας αρχηγού, Δημήτρη Διαμαντίδη. Το καλύτερο τουρνουά που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ίσως και στην Ευρώπη. Σας καλούμε όλους να είστε εκεί, όπου για τελευταία φορά ο Διαμαντίδης θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού με το Νο 13 πριν αυτή αποσυρθεί για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ