ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τόντοριτς για Μιλουτίνοφ και Παναθηναϊκό

Ο Τόντοριτς για Μιλουτίνοφ και Παναθηναϊκό

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ντράγκαν Τόντοριτς, μίλησε για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και το ενδεχόμενο αποχώρησης του ταλαντούχου Σέρβου σέντερ. Για το ΝΒΑ ή τον Παναθηναϊκό.

Το τέλος της σέρβικης λίγκας βρήκε τον πρόεδρο της Παρτίζαν, Σάσα Ντανίνοβιτς, να εξηγεί δημόσια πως τα προβλήματα της ομάδας είναι τόσα που δεν... βγαίνει να μετάσχει στο Eurocup της σεζόν 2015-16.

"Η Παρτίζαν εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα και θα μείνει εκτός Ευρώπης την επόμενη χρονιά" εξήγησε σχετικά ο θρύλος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ και αφεντικό της Παρτίζαν που μετράει ήδη την απώλεια του Μίλαν Μάτσβαν. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ "κόπηκε" από την προεπιλογή της Σερβίας και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, διευκρινίζοντας πως "κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια και χάσαμε τον τίτλο (σ.σ. από τον Ερυθρό Αατέρα) όμως, στο τέλος της ημέρας, η Παρτίζαν είναι ένα μεγάλο σχολείο. Για όλους όσοι θα παραμείνουν στην ομάδα αλλά και για όλους εμάς που θα φύγουμε".

Ο επόμενος που αναμένεται να αποχωρήσει από το Βελιγράδι μετά τους Μάτσβαν, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς και Μπορίς Νταλό είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έγινε πικ από τους Spurs στο Νο26 του Draft από τους San Antonio Spurs ενώ η περίπτωσή του φέρεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Ο ταλαντούχος Σέρβος σέντερ βρίσκεται αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ ενώ συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Eurobasket 2015. Πλέον μένει να αποδειχθεί αν θα κάνει άμεσα το υπερατλαντικό ταξίδι ή αν θα παραμείνει στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωση.

Τι είχε να αναφέρει επί του θέματος (στο b92.net) ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ντράγκαν Τόντοριτς; "Δεν μπορώ να σας πω κάτι αυτή τη στιγμή, αφού ο Νίκολα βρίσκεται στην Αμερική. Όταν επιστρέψει, θα έχει μια συνάντηση με τη διοίκηση ώστε να δούμε πως θα πορευτούμε. Θα ξέρουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ