ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο θρίαμβος των Εφήβων του Παναθηναϊκού (VIDEO)

Ο θρίαμβος των Εφήβων του Παναθηναϊκού (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Ίκαρο Καλλιθέας (97-61) στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, επιστρέφοντας στην κορυφή, μετά από τρία χρόνια. Δείτε όλο το παιχνίδι.

Η Πτολεμαΐδα δεν είναι δα η ωραιότερη πόλη της Ελλάδας. Είναι όμως αυτή που θα θυμούνται για πάντα οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού. Είναι η πόλη στην οποία έφτασαν στην κορυφή της Ελλάδας, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

Με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο "τιμόνι" και ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο, το "τριφύλλι" έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου δίχως να γευτεί το πικρό πιοτό της ήττας. Το 29/29 που μέτρησαν φέτος οι "πράσινοι" είναι εντυπωσιακό και τους κάνει μόλις τη δεύτερη ομάδα στην ιστορία, που στέφεται πρωταθλήτρια έχοντας το απόλυτο (σ.σ.: πρώτη το πέτυχε η ΑΕΚ το 2003).

Στον άτυπο τελικό της Κυριακής (3/5) αντίπαλος ήταν ο Ίκαρος Καλλιθέας. Μια ομάδα με πολύ ταλέντο -επίσης- αλλά και δίψα για να φτάσει στην κορυφή. Οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν άνετα το 4/4 στην Πτολεμαΐδα, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης, τα βρήκαν σκούρα.

Αιτία ο Παναθηναϊκός του Κώστα Παπαδόπουλου, οι οποίοι έκαναν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς. Στο πιο κατάλληλο σημείο. Εξ ου και το +36 (97-61) της επικράτησής τους, με όλους τους παίκτες να βάζουν από ένα μικρό λιθαράκι στη νίκη.

Δείτε τον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, εκεί όπου οι "πράσινοι" Έφηβοι κυριάρχησαν, επιστρέφοντας στην κορυφή της Ελλάδας, μετά από διάλειμμα τριών ετών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ