ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο "Τάφος του Ινδού" μετονομάζεται σε "Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος"

Ο "Τάφος του Ινδού" μετονομάζεται σε "Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος"

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Δημήτρης Μπαλτάκος ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματος του "Τάφου του Ινδού" κάνοντας λόγο για "διόρθωση μιας εκ παραδρομής αδικίας".

Την απόφαση για αλλαγή του ονόματος του κλειστού γυμναστηρίου της Λεωφόρου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μπαλτάκος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, που -θυμίζουμε ότι- βρίσκεται σε ανοιχτή διαμάχη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής ο "Τάφος του Ινδού" θα ονομάζεται "Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος", προσθέτοντας δηλαδή το όνομα του Θανάση στην ταμπέλα που υπάρχει στην είσοδο.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, στη διάρκεια του "Honouring Our Legacy" της ομάδας μπάσκετ του "τριφυλλιού", η διοίκηση του Ηλία Μιχαλαριά είχε κάνει τα αποκαλυπτήρια της ταμπέλας στην είσοδο του κλειστού, προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου. Μία κίνηση που αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ενάμιση περίπου χρόνο αργότερα, και με αφορμή τη φθορά που υπήρξε στην ταμπέλα λόγω κακής κατασκευής, ο Δημήτρης Μπαλτάκος ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματος του κλειστού, κάνοντας μάλιστα λόγο για διόρθωση "μιας, εκ παραδρομής, ιστορικής αδικίας", προσθέτοντας παράλληλα πως πρόκειται για ιστορικούς ηγέτες του συλλόγου.

" Πριν από λίγο καιρό, λόγω κακής κατασκευής, η ταμπέλα της εισόδου του ''Τάφου του Ινδού'' έπεσε. Έχω την ευχάριστη υποχρέωση να αναλάβω προσωπικά την αποκατάσταση της. Ταυτόχρονα διορθώνω μια, εκ παραδρομής, ιστορική αδικία. Το κλειστό γυμναστήριο θα ονομάζεται εφ'εξής "Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος". Ιστορικοί ηγέτες, Ιστορικό Γυμναστήριο", αναφέρεται στο μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Δείτε τη δημοσίευσή του

Ο "Τάφος του Ινδού" μετονομάζεται σε "Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ