ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Στόγιαν... Κοτσόλης ταπώνει αντίπαλο, όπως ο Βράνκοβιτς το '96

Ο Στόγιαν... Κοτσόλης ταπώνει αντίπαλο, όπως ο Βράνκοβιτς το '96

Ο Στέφανος Κοτσόλης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, όχι όμως κι από τον αθλητισμό. Παίζει μπάσκετ σε ερασιτεχνικό επίπεδο, κάνοντας μάλιστα τάπα αλά... Στόγιαν Βράνκοβιτς! Δείτε την εντυπωσιακή φάση (VIDEO).

Ο Στέφανος Κοτσόλης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, όχι όμως από την αθλητική. Ο 38χρονος πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παίζει μπάσκετ σε ερασιτεχνικό επίπεδο, δείχνοντας πως... το έχει.

Κατά βάση αμυντικά, όπως αποδεικνύεται στη φάση που πρωταγωνίστησε. Με στυλ αλά Στόγιαν Βράνκοβιτς (στον τελικό του Παρισιού) έτρεξε με μεγάλη ταχύτητα το γήπεδο, πέρασε δίπλα από συμπαίκτη του που είχε γλιστρήσει (όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης το 1996) και έκανε ένα εντυπωσιακό μπλοκ στον αντίπαλό του, κολλώντας την μπάλα στο ταμπλό!

Εν μέσω των προπονήσεων που εξακολουθεί να κάνει, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αποτοξινώνεται παίζοντας μπάσκετ, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στους "Griffins", όπως λέγεται η ομάδα με την οποία "κατεβαίνει" στο "Basketaki the League" (ανεξάρτητο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα), είναι συμπαίκτης με τον άλλοτε αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού, Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος όντας ο πλεϊμέικερ της ομάδας είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ της!

Στο ντέρμπι με τους West Kings (όπου νίκησαν με 63-59), ο Στέφανος Κοτσόλης είχε 8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 τάπες, ενώ ο Νίκος Σπυρόπουλος προσέθεσε 15 πόντους (με 2/2 βολές, 5/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Δείτε την εντυπωσιακή φάση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ