ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σίνγκλετον αλλάζει την εικόνα του Παναθηναϊκού

Ο Σίνγκλετον αλλάζει την εικόνα του Παναθηναϊκού

Ανεβάζουν στροφές στον Παναθηναϊκό Superfoods κι ο Αργύρης Πεδουλάκης ρίχνει το βάρος στην τακτική και τους ρόλους που πρέπει να βρουν οι παίκτες, με τον Κρις Σίνγκλετον να κλέβει την παράσταση. Το Sport24.gr αναλύει.

Το τουρνουά "Diamonds Are Forever"που πέρασε δεν ήταν αρκετό, ώστε να βγουν πολλά συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα του “τριφυλλιού” παρότι οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, έδειξαν πως βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Οι “πράσινοι” κατά διαστήματα έδειξαν καλό πρόσωπο, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να διορθωθούν αρκετά πράγματα πάνω στο κομμάτι της τακτικής και φυσικά στις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στην δύσκοληEuroLeagueπου έρχεται. Εκεί άλλωστε, έχει πέσει το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις καθώς πλέον ο Παναθηναϊκός δεν έχει απουσίες, οπότε μπορεί να δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Ρόλοι, πεντάδες και σούπερ Σίνγκλετον
Από κει και πέρα, ο Πεδουλάκης κάνει ξεκάθαρους τους ρόλους στους παίκτες του και πάνω σε αυτό το κομμάτι πήραμε μια γεύση στο τουρνουά που έγινε προς τιμή του Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως έγινε και με τους συνδυασμούς στις πεντάδες που θα επιλέγουν οι “πράσινοι” στη διάρκεια των αναμετρήσεων. Η αλήθεια είναι πως μετά τα τελευταία δύο δυνατά παιχνίδια με Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ, οι παίκτες του “τριφυλλιού” είχαν τη δυνατότητα να δουν τα λάθη και να δουλέψουν πάνω σε αυτά. Το πιο σημαντικό τεστ για τον Παναθηναϊκό είναι το “Gomelsky Cup”στη Μόσχα το Σαββατοκύριακο (24 και 25 Οκτωβρίου), μαζί με ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι και Ούνιξ Καζάν. Εκεί θα δούμε πραγματικά που βρίσκεται η ομάδα από άποψη ετοιμότητας πριν ξεκινήσει ο... Γολγοθάς της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου με τις συνεχόμενες και δύσκολες αναμετρήσεις κυρίως για τηEuroLeague.
Το θετικό στοιχείο που κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο του τεχνικού επιτελείου, είναι πως μέρα με τη μέρα προσαρμόζονται όλο και περισσότερο ο Κρις Σίνγκλετον και ο Ντιμίτρις Νίκολς στα νέα δεδομένα. Ο πρώτος μάλιστα άφησε πίσω την κούραση από τις υποχρεώσεις του στην Κίνα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως επίσης και τον τρόπο σκέψης που επικρατούσε εκεί αναφορικά με το μπασκετικό κομμάτι. Ο Σίνγκλετον καθημερινά αποδεικνύει πως είναι ο απόλυτος επαγγελματίας αλλά κυρίως μπαίνει στο κλίμα της υπόλοιπης ομάδας, κάτι το οποίο βοηθάει τον Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του αφού η ποιότητα του είναι αναμφισβήτητη και θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ