ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τον Φελντέιν

Ο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε τον Φελντέιν

Ο Σέρβος ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ανακοίνωσε μέσω Twitter την επόμενη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, τον Τζέιμς Φελντέιν.

Ο Τζέιμς Φελντέιν θα είναι ο παίκτης που θα αποτελεί την προσθήκη στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Μετά τις φήμες που φούντωσαν το βράδυ της Δευτέρας , ήρθε κι η επιβεβαίωση από τον ατζέντη του, τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος έγραψε χαρακτηριστικά ότι "ο Tζέιμς Φελντέιν, ένας εξαιρετικός σουτέρ, εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό".

Ο 27χρονος γκαρντ (γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1988) από τη Δομινικανή Δημοκρατία αποφοίτησε από το Quinnipiac, δίχως όμως να γίνει ντραφτ από κάποια ομάδα του ΝΒΑ. Έτσι, μπήκε από νωρίς στο αεροπλάνο με προορισμό την Ευρώπη, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μπρεογκάν (2010-'12).

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μία ακόμη διετία στη Φουενλαμπράδα (2012-'14), πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Καντού. Δεν ολοκλήρωσε όμως, τη σεζόν στη Lega Basket, αλλά στο Πουέρτο Ρίκο, με τα χρώματα των Vaqueros de Bayamón, έχοντας 24.6 πόντους (με 44.9% στα τρίποντα), 3.4 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα ανά παιχνίδι (σε 17 συμμετοχές).Στο κολεγιακό πρωτάθλημα είχε κάτι παραπάνω από... έντονη παρουσία, αφού ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του Quinnipiac στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ