ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ραντούλιτσα και οι άλλοι

Ο Ραντούλιτσα και οι άλλοι

Σύμφωνα με το Sportando, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς. Όπερ και σημαίνει πως μπορεί να καταλήξει στο ΝΒΑ. Τα δεδομένα για τη θέση "5" στον Παναθηναϊκό.

Εν αναμονή των πολιτικών (και οικονομικών) εξελίξεων βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου για τον καθορισμό του προϋπολογισμού της νέας χρονιάς.

Είναι σαφές άλλωστε πως οι "πράσινοι" δεν μπορούν να προβούν σε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση ή διαπραγμάτευση, πριν αποσαφηνιστεί τι μέλλει γενέσθαι στην Ελλάδα.

Γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη πρόταση στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ή σε κάποιον άλλον παίκτη. Είναι σαφές πάντως πως το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" έχει επικεντρωθεί στη θέση "5", εκεί όπου οι υποψήφιοι είναι αρκετοί. Ένας εξ αυτών όμως, ενδέχεται να "βγει" από τη λίστα.

Κι αυτό γιατί ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα -σύμφωνα με το Sportando- βρίσκεται στα υπ όψιν των Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι προτίθενται να του καταθέσουν συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα χρονιά. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί καθιστά σαφές πως ο 27χρονος σέντερ δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού (ή οποιασδήποτε άλλης ευρωπαϊκής ομάδας).

Κάπως έτσι θα μπορούσε να πει κανείς πως το σενάριο απόκτησης του Νίκολα Μιλουτίνοφ αποκτά περισσότερες πιθανότητες. Με τη λογική βέβαια πως ο 21χρονος παίκτης θα αποτελέσει τον δεύτερο σέντερ του "τριφυλλιού" -με τον Στεφάν Λάσμε να φαντάζει ως ο επιλαχών για τη βασική πεντάδα.

Υπό αυτό το πρίσμα, θα είχε αρκετό χώρο (και χρόνο) ο Γιώργος Παπαγιάννης στο ροτέισον. Επομένως θα αυξάνονταν οι πιθανότητες να τον δούμε για πολλά χρόνια ακόμη στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού.

Εν πάσει περιπτώσει, όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του αυριανού (5/7) δημοψηφίσματος. Όπερ και σημαίνει πως η ερχόμενη εβδομάδα θα κρίνει πολλά όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ