ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πέιν πετάχτηκε μέχρι τη Μύκονο

EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ.  (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
EUROLEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα αφήσει εκτός των playoffs τον Έιντριαν Πέιν, με τον 27χρονο σέντερ να ξεκινάει τις διακοπές του από τη Μύκονο (pics).

Μία και καμία για τον Τσάβι Πασκουάλ αναφορικά με τους έξι ξένους που θα έχει στη διάθεσή του για τα playoffs του πρωταθλήματος. Ο 45χρονος τεχνικός καλείται να πάρει τις αποφάσεις του για την τελική εξάδα που θα παρατάξει στην post season της Stoiximan.gr Basket League, με τους Μάρκους Ντένμον, Κένι Γκάμπριελ και Έιντριαν Πέιν να βρίσκονται εκτός της λίστας τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κι αν θεωρητικά υπάρχει ακόμη μια μέρα έως ότου λήξει η προθεσμία για την τελευταία αλλαγή που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι "πράσινοι", ο Έιντριαν Πέιν φαίνεται πως δεν βρίσκεται μεταξύ των διλημμάτων του προπονητή του. Αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα αν κρίνει κανείς από το μέρος στο οποίο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρα (14/5) ο 27χρονος σέντερ, ο οποίος πετάχτηκε μέχρι τη... Μύκονο για να ξεκινήσει τις διακοπές του.

Προφανώς, έχοντας ενημερωθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ πως δεν υπολογίζεται για τα playoffs κι είναι ελεύθερος από εδώ και πέρα, προτίμησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο του για να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο "νησί των ανέμων". Όπως έκανε πέρσι, μετά την κατάκτηση του νταμπλ, κι ο Μάικ Τζέιμς. Ενδεχομένως μάλιστα, ο εκρηκτικός γκαρντ να λειτούργησε ως... ταξιδιωτικός πράκτορας για χάρη του συμπαίκτη του, ο οποίος θα ανακαλύψει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών και δη αυτές της Μυκόνου.

Ο Πέιν πετάχτηκε μέχρι τη Μύκονο
Ο Πέιν πετάχτηκε μέχρι τη Μύκονο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ