ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Πάβλοβιτς είναι σπάνια προσωπικότητα"

"Ο Πάβλοβιτς είναι σπάνια προσωπικότητα"

Με αφορμή την απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς από τον Παναθηναϊκό, το Sport24.gr ζήτησε από τον -μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην Παρτιζάν- Γιάννη Κουζέλογλου να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα του 31χρονου γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Σάσα Πάβλοβιτς έγινε ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό με στόχο να ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα των "πρασίνων". Το κατά πόσο θα τα καταφέρει δεν το ξέρουμε. Αυτό που είναι σαφές πάντως είναι πως ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν είναι... ένας ακόμη παίκτης.

Μιλάμε για μία κορυφαία προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως μπορείτε να καταλάβετε από τη μέχρι τώρα διαδρομή του στα παρκέ .

Το Sport24.gr ζήτησε από έναν μέχρι πρότινος συμπαίκτη του να μάθει τι εστί Σάσα Πάβλοβιτς, εκτός παρκέ. Ο Γιάννης Κουζέλογλου απάντησε στο ερώτημα, με το νόημα όσων είπε να είναι πως ο Παναθηναϊκός προσέθεσε στο δυναμικό του μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα.

" Εκτός του ότι είναι σπουδαίος παίκτης, μιλάμε για μία σπάνια προσωπικότητα. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ στην Παρτιζάν. Ήταν από τους πρώτους που με πλησίασαν με σκοπό να με κάνουν να νιώσω πιο άνετα και να μου μάθουν τα... κατατόπια", ήταν οι πρώτες κουβέντες του 20χρονου φόργουορντ, ο οποίος συνέχισε λέγοντας πως " θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα περιστατικό".

Ποιο είναι αυτό; " Είχαμε χάσει ένα παιχνίδι με μεγάλη διαφορά (δεν θυμάμαι ποιο), κι ο κόουτς έβαλε προπόνηση το επόμενο πρωί στις 6:00. Δεν γκρίνιαξε στα αποδυτήρια, ούτε είπε κάτι. Έδινε πρώτος το καλό παράδειγμα, γι αυτό έλεγε σ εμάς τους μικρούς τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είχε δηλαδή τη νοοτροπία και τη λογική της ντίβας. Το κάθε άλλο".

Όταν η κουβέντα πήγε στην παρουσία του εντός παρκέ, αυτό που είχε να πει ήταν ότι " τον έβλεπα στις προπονήσεις και τον θαύμαζα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μας έδινε μαθήματα για το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους αγώνες και τις προπονήσεις, πως να προστατεύουμε τη μπάλα, πως να σουτάρουμε καλύτερα. Γενικά έδινε κατευθύνσεις σχετικά με όσα πρέπει και όσα δεν πρέπει να κάνεις".

Πόσο εύκολο θα είναι να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Παναθηναϊκού; Ο πρώην παίκτης του Μαντουλίδη επισημαίνει πως " είναι τόσο μεγάλος παίκτης που δεν θα έχει προβλήματα. Είναι τεράστια προσωπικότητα, μα πάνω απ όλα καλός χαρακτήρας, όπως είπα και νωρίτερα. Έχει ηγετικές ικανότητες και σίγουρα θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ