ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παππάς "την είπε" στον Σκουρτόπουλο!

Ο Παππάς "την είπε" στον Σκουρτόπουλο!

Στιγμές μετά από εύστοχο τρίποντό του, ο Νίκος Παππάς μίλησε σε έντονο ύφος στον εκ των ομοσπονδιακών τεχνικών Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο λόγος; Αρκετά προφανής.

Το όνομά του δεν βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 κι ας ήταν μέλος της δωδεκάδας που εκπροσώπησε την χώρα στο Eurobasket 2017. O Νίκος Παππάς ενοχλήθηκε, όπως φαίνεται, από την απόφαση των Μίσσα - Σκουρτόπουλου να τον αφήσουν εκτός συζήτησης και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Γυμναστικό έδειξε τη δυσφορία του.

Συγκεκριμένα, μετά από εύστοχο τρίποντό του που έκανε το 20-29 στο 14', ο άσος των πρασίνων γύρισε προς το μέρος του Θανάση Σκουρτόπουλου (τεχνικού της ομάδας της Λάρισας) και του μίλησε σε έντονο ύφος. Δεν είναι ξεκάθαρο τι του είπε, όμως όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Παππά, μπορούν να καταλάβουν πόσο τον ενόχλησε το γεγονός ότι δεν είδε το όνομά του στη λίστα με τους 24 αθλητές.

" Έχουμε κάποια παιδιά από την Ευρωλίγκα στην προεπιλογή κι έτσι έπρεπε να εξασφαλίσουμε ένα γκρουπ παικτών. Είναι μία καλά δομημένη ομάδα με αναλογία σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι το καλύτερο υλικό που μπορούμε να διαθέσουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Το να καλέσομε 15 παιδιά από την Ευρωλίγκα και στο τέλος να μην εχουμε ομαδα να παρατάξουμε δεν έχει νόημα" αρκέστηκε να πει μετά το τέλος της αναμέτρησης ο coach Σκουρτόπουλος.

Για την ιστορία, ο Παππάς έπαιξε 21 λεπτά απέναντι στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, σκόραρε 15 πόντους με 2/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 2/2 βολές, μοίρασε 3 ασίστ και έκλεψε μία μπάλα για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε άνετη νίκη ( 89-52 ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ