ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παππάς, η σκωληκοειδίτιδα και η ανεμοβλογιά

Ο Παππάς, η σκωληκοειδίτιδα και η ανεμοβλογιά
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στο απουσιολόγιο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, λόγω οξείας σκωληκοειδίτιδας. Το Sport24.gr ανατρέχει στις απουσίες των "πρασίνων", με τον 24χρονο γκαρντ να έχει την... τιμητική του.

Αν υπάρχει ένας παίκτης (μέσα σε όλους στον Παναθηναϊκό) που μπορεί να τα βάζει με την τύχη του λίγο παραπάνω, αυτός είναι ο Νίκος Παππάς. Βλέπετε, ο 24χρονος γκαρντ δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί την επιστροφή του στη δράση -μετά από απουσία μίας εβδομάδας λόγω θλάσης- και μπήκε στο χειρουργείο, προκειμένου να ξεπεράσει την οξεία σκωληκοειδίτιδα, που υπέστη.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νέα Κηφισιά (72-66) κι ενώ άπαντες προετοιμάζονταν για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ (30/1, 21:45), ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στο απουσιολόγιο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Από το οποίο λείπει ελάχιστα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μιας και αυτή είναι η πέμπτη φορά μέσα σε διάστημα τριών μηνών (από την αρχή δηλαδή της σεζόν) που θα αναγκαστεί να αφήσει κατά μέρους την αθλητική του περιβολή.

Για την ακρίβεια, είναι ο παίκτης που "εγκαινίασε" τον κύκλο των τραυματισμών στις 10 Οκτωβρίου, με τη θλάση που υπέστη στο γαστροκνήμιο. Μία μέρα μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε εξετάσεις, που έδειξαν πως έχει πρόβλημα στη γάμπα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για πέντε ημέρες.

Δύο εβδομάδες μετά την επιστροφή του έπαθε νέα θλάση (αυτή τη φορά στον τετρακέφαλο) και βρέθηκε στα "πιτς" για ακόμη έξι μέρες. Πρόσφατα (στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας) υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο -μετά από χτύπημα του Γάιου Σκορδίλη- για να επιστρέψει απέναντι στη Νέα Κηφισιά και από χθες (27/1) πρόσθεσε το όνομά του ξανά στις απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Το διάστημα αποχής του από τη δράση υπολογίζεται στις είκοσι ημέρες.

Με προφανή ένδειξη αυτοσαρκασμού, ο Νίκος Παππάς "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από το "Υγεία", όπου βρίσκεται γράφοντας πως "ξέρω ότι πουλάνε τέτοιες φωτογραφίες. Άντε, να είμαστε καλά και από την επόμενη εβδομάδα πάλι στο "Υγεία" με ανεμοβλογιά".

Αναλυτικά οι απουσίες των "πρασίνων" από την αρχή της σεζόν

Ημερομηνία Όνομα Τραυματισμός Επέστρεψε
10 Οκτωβρίου Νίκος Παππάς Θλάση στο γαστροκνήμιο 15 Οκτώβρη
11 Οκτωβρίου Γιώργος Διαμαντάκος Διάστρεμμα 14 Οκτώβρη
31 Οκτωβρίου Νίκος Παππάς Θλάση στον τετρακέφαλο 5 Νοεμβρίου
12 Νοεμβρίου Τζούλιαν Ράιτ Πρόβλημα στο γαστροκνήμιο 17 Νοεμβρίου
11 Νοεμβρίου Γιώργος Διαμαντάκος Ιγμορίτιδα 20 Νοεμβρίου
21 Νοεμβρίου Εστέμπαν Μπατίστα Μυϊκός σπασμός στο πόδι 22 Νοεμβρίου
21 Νοεμβρίου Τζέιμς Γκιστ Πρόβλημα στον αγκώνα 28 Νοεμβρίου
30 Νοεμβρίου Εστέμπαν Μπατίστα Πρόβλημα στη γάμπα 2 Δεκεμβρίου
2 Δεκεμβρίου Λ. Μαυροκεφαλίδης Θλάση α' βαθμού 8 Δεκεμβρίου
14 Δεκεμβρίου Δημήτρης Διαμαντίδης Πρόβλημα στη γάμπα 21 Δεκέμβρη
17 Δεκεμβρίου Λευτέρης Μποχωρίδης Θλάση στο γαστροκνήμιο 5 Ιανουαρίου
4 Ιανουαρίου Νίκος Παππάς Ίωση 13 Ιανουαρίου
15 Ιανουαρίου Λευτέρης Μποχωρίδης Θλάση στον τετρακέφαλο -
16 Ιανουαρίου Λ. Μαυροκεφαλίδης Θλάση στον προσαγωγό -
20 Ιανουαρίου Νίκος Παππάς Θλάση στον τετρακέφαλο 26 Ιανουαρίου
20 Ιανουαρίου Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς Τενοντίτιδα στο γόνατο -
27 Ιανουαρίου Νίκος Παππάς Οξεία σκωληκοειδίτιδα -
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ