ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παππάς είναι εδώ!

Ο Παππάς είναι εδώ!
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παππάς είναι εδώ, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και μετά από έξι μήνες πάτησε ξανά στο παρκέ. Έδειξε πως είναι καλά και αυτό που χρειάζεται είναι να βρει ρυθμό.

Ο 25χρονος γκαρντ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από έξι μήνες στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο για την όγδοη αγωνιστική της Basket League.

Η άτυχη στιγμή στις 16 του περασμένου Μαΐου στη Ρόδο, ανήκει για τα καλά στο παρελθόν! Ο Νίκος Παππάς είναι εδώ, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και μετά από έξι μήνες πάτησε ξανά στο παρκέ.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος γκαρντ, στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο για την όγδοη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, πήρε εντολή από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να σηκωθεί και να μπει στο παιχνίδι. Όπως σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το Sport24.gr, ήταν θέμα χρόνου για τον Παππά να επιστρέψει στη δράση καθώς μην ξεχνάμε πως ήταν και στην αποστολή του “τριφυλλιού” στη Σμύρνη για το ματς με την Καρσίγιακα.

Ο Παππάς έδειξε πως είναι καλά και αυτό που μένει μέσα από τα παιχνίδια, είναι να βρει ρυθμό και να επανέλθει όπως τον έχουμε συνηθίσει πριν από τον τραυματισμό του. Ο χρόνος πλέον κυλάει υπέρ του και όλα δείχνουν πως στα κρίσιμα ματς για το Top 16 της Euroleague, ο γκαρντ του “τριφυλλιού” θα μπορεί ν' ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάει ο Τζόρτζεβιτς, ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει ακόμα μια πολύτιμη λύση στην διάθεση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ