ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παπαγιάννης στο "One Team"

Ο Παπαγιάννης στο "One Team"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγινε ο τρίτος "πρεσβευτής" του "One Team - Basketball Is Everywhere", επισκεπτόμενος το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Μέτα τους Γιώργο Διαμαντάκο και Μιχάλη Λούντζη, ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαγιάννη να επισκεφτεί το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague "One Team - Basketball Is Everywhere". Ο 17χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού έπαιξε μπάσκετ με τους ανήλικους κρατούμενους, περνώντας το μήνυμα της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

" Αποτελεί μια άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα να αποτελώ μέρος του προγράμματος "Basketball is Everywhere". Είναι σίγουρα κάτι ξεχωριστό. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό αυτό που πληροφορήθηκα από τους εργαζομένους του Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου , ότι δηλαδή από τη μέρα που ξεκίνησε το πρόγραμμα "Basketball is Everywhere" τα παιδιά δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το μπάσκετ και παίζουν όποτε έχουν τη δυνατότητα.

Θα χαρώ πολύ αν μάθω ότι αυτά τα παιδιά εντάχθηκαν ξανά στην Κοινωνία και ότι πέτυχαν τους στόχους τους", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαγιάννης, πριν στείλει το μήνυμα τον επόμενο "πρεσβευτή" του προγράμματος, Αντώνη Κόνιαρη: " Θέλω να του πω να είναι ο εαυτός του. Να είναι χαλαρός, να παίξει με τα παιδιά και να το διασκεδάσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ