ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παπαγιάννης αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό

Ο Παπαγιάννης αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το ραντεβού που είχε σήμερα (8/7) το πρωί ο Γιώργος Παπαγιάννης με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς αποδείχθηκε αρκετό για να κρατήσει τον 18χρονο σέντερ στο "τριφύλλι". Είπε το "ναι" ο διεθνής σέντερ, που θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πήρε την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του! Θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι "πράσινοι" για να τον κρατήσουν κοντά τους για τα επόμενα χρόνια.

Ο 18χρονος σέντερ είχε σήμερα το πρωί (8/7) ραντεβού με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς , στο οποίο έμαθε τι σχεδιάζει ο Σέρβος κόουτς για τον ίδιο και τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προφανώς πείστηκε απ όσα άκουσε και πήρε την απόφαση να πει το "ναι" στο "τριφύλλι" προκειμένου να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Παράλληλα, είπε οριστικά το "όχι" στο NCAA και τα τέσσερα κολέγια (North Carolina State, St. John's, Kentucky, Oregon) που είχαν μείνει να διεκδικούν την υπογραφή του, επιλέγοντας άλλη... δίοδο για το ΝΒΑ. Αυτήν του Παναθηναϊκού, με τον οποίο θα αγωνίζεται τα επόμενα χρόνια.

Αυτή την περίοδο, ο νεαρός παίκτης συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων εν όψει του Πανευρωπαϊκού του Βόλου. Θα πρέπει όμως να κάνει ένα μικρό... διάλειμμα για να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ