ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε επίσημο αίτημα στον Ερυθρό Αστέρα, ζητώντας διακόσια (200) εισιτήρια για τον αγώνα με τη σερβική ομάδα (11/3, 21:00) λόγω της έντονης επιθυμίας που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της για να βρεθούν στην Kombank Arena.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την Παρασκευή (11/3, 21:00) στην Kombank Arena από τον Ερυθρό Αστέρα, θέλοντας να διευρύνει το αήττητο σερί του στην Euroleague. Οι "πράσινοι" κατέκτησαν την Κυριακή (6/3) το 17ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας τους, αλλά από σήμερα (7/3) σκέφτονται τον αγώνα με τη σερβική ομάδα. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τα πλασαρίσματα στον όμιλο, ειδικότερα για το πλεονέκτημα έδρας.

Η έντονη επιθυμία που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του "τριφυλλιού" οδήγησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να καταθέσει επίσημο αίτημα στη διοίκηση των "ερυθρολεύκων", ζητώντας διακόσια (200) εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής (11/3, 21:00). Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Kombank Arena, το μεγάλο γήπεδο του Βελιγραδίου, το οποίο είναι από τα πλέον... αφιλόξενα της Ευρώπης. Στο "τριφύλλι" βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης από την πλευρά του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ