ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός "χρυσώνει" τον Σίνγκλετον

18/11/2016 Panathinaikos Vs Olympiacos for Turiksh Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
18/11/2016 Panathinaikos Vs Olympiacos for Turiksh Airlines Euroleague, regular season 2016-17, in OAKA Stadium in Athens - Greece Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography 18/11/2016 PANATHINAIKOS VS OLYMPIACOS FOR TURIKSH AIRLINES EUROLEAGUE, REGULAR SEASON 2016-17, IN OAKA STADIUM IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Κρις Σίνγκλετον στην ομάδα, προσφέροντας στον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 3.300.000 δολάρια η προσφορά των "πρασίνων"!

Ο Κρις Σίνγκλετον είναι ο παίκτης που απασχολεί όσο κανείς άλλος τον Παναθηναϊκό Superfoods αυτό το καλοκαίρι. Αφενός λόγω της επιθυμίας των "πρασίνων" να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους για έναν ακόμη χρόνο (όπως άλλωστε προβλέπει το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι), αφετέρου λόγω του όρου που του επιτρέπει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, αλλά και του έντονου ενδιαφέροντος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Χίμκι για να τον αποκτήσουν.

Την ώρα λοιπόν που άπαντες στο ΟΑΚΑ μετρούν αντίστροφα προκειμένου να περάσει η 20η Ιουλίου (ημέρα κατά την οποία εκπνέει ο όρος που τον στέλνει στο ΝΒΑ έναντι 100.000 δολαρίων), κι ενώ η Χίμκι μοιάζει να έχει αποσυρθεί οριστικά από τη διεκδίκησή του, το "τριφύλλι" επιχειρεί να τον "δέσει" στην Αθήνα για δύο ακόμη χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2019! Κάτι που αποτυπώνεται στην πρόταση πρόωρης (διετούς) επέκτασης που κατέθεσαν οι "πράσινοι" στον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ, έναντι του ποσού των 3.300.000 δολαρίων (σ.σ.: σύμφωνα με το υπάρχον συμβόλαιο θα εισπράξει περίπου 1.200.000 δολάρια την επόμενη σεζόν).

Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε μία ακόμη κίνηση, καταδεικνύοντας πόσο κομβική είναι η παραμονή του παίκτη στην Αθήνα. Η πρόταση που του έχει γίνει (σε οικονομικό επίπεδο) είναι άλλωστε κοντά σε αυτή της Χίμκι, γεγονός που μπορεί να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις του παίκτη για επιστροφή στη Ρωσία. Πέραν αυτού, στον παίκτη προσφέρεται η δυνατότητα να εισπράξει το 25% του ποσού που θα εισπράξει ο ελληνικός σύλλογος σε ενδεχόμενη πώλησή του, το ερχόμενο καλοκαίρι -με το buy out να φτάνει στα 2.000.000 ευρώ!

Ο Κρις Σίνγκλετον επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού εξακολουθεί να έχει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ, κάτι για το οποίο παλεύει ο ατζέντης του εδώ και αρκετό καιρό. Όπως άλλωστε ανέφερε το Sport24.gr το πρωί (17/7), το Νο18 του Draft του 2011 αναζητά πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, με απολαβές μεγαλύτερες από το μίνιμουμ των 1.524.000 δολαρίων που μπορεί να του προσφέρει κάποια ομάδα.

Photo Credits: Tourette Photography

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ