ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ξανάρχεται για Ρίβερς

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το θέμα της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του Κέι Σι Ρίβερς "πάγωσε" για μερικούς μήνες, αλλά ο Παναθηναϊκός Superfoods επανέρχεται με σκοπό να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ για τρία ακόμη χρόνια.

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν από τους πιο κομβικούς παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods την περσινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ. Δεν είναι μόνο ότι είχε 27 πόντους (με 11/15 σουτ) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ή 13 πόντους (με 3/5 τρίποντα) στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος, είναι ότι με τη γενικότερη παρουσία του έκανε τη διαφορά για το "τριφύλλι" σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Δεδομένων αυτών των γεγονότων λοιπόν, οι "πράσινοι" επανέρχονται στο κομμάτι της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του του 30χρονου φόργουορντ. Μπορεί τον Μάρτιο και τον Απρίλιο να μην προχώρησαν οι επαφές που έγιναν εκείνη την περίοδο για να "δέσει" ο Παναθηναϊκός Superfoods τον αριστερόχειρα σκόρερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το συγκεκριμένο ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Το κάθε άλλο, οι "πράσινοι" σκοπεύουν να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει νέα πολυετή συμφωνία (μέχρι το 2020) για να... έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να τον κρατήσουν στο ΟΑΚΑ. Κάτι που για να υλοποιηθεί βέβαια θα πρέπει να υπάρξει η αντίστοιχη οικονομική πρόταση, αλλά και να καμφθούν κάποιες από τις αντιστάσεις που έπαιξαν ρόλο ώστε να μην προκύψει συμφωνία πριν από μερικούς μήνες.

Πρόθεση του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η συγκεκριμένη υπόθεση να "τελειώσει" το συντομότερο δυνατό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ