ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Σλούκα

Την επομένη της απώλειας του τίτλου, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Κώστα Σλούκα για διετές συμβόλαιο ύψους 1.6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η απώλεια του ελληνικού πρωταθλήματος δεν άρεσε, όπως ήταν λογικό, στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι την επομένη κιόλας του τρίτου τελικού άρχισαν τη δουλειά για την επόμενη χρονιά! Προπονητής μπορεί να μην υπάρχει ακόμη, αν και το Sport24.gr έχει αναφέρει πως φαβορί για τη θέση είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς , αλλά αυτό δεν απαγορεύει στους "πράσινους" να κάνουν την απαιτούμενη προεργασία, για την ενίσχυση του ρόστερ.

Πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε σε παίκτη της Εθνικής ομάδας, όπως ο Κώστας Σλούκας. Το "τριφύλλι" κατέθεσε σήμερα (15/6) πρόταση στον 25χρονο γκαρντ για διετή συνεργασία, για το ποσό του 1.6 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά. Μία κίνηση που δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να αλλάξει άμεσα τις ισορροπίες, όσον αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και να φέρει στο ΟΑΚΑ έναν παίκτη που βρίσκεται μεταξύ των επιλογών των ομοσπονδιακών τεχνικών τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τους "ερυθρόλευκους" να μην έχουν έρθει ακόμη σε συμφωνία με τον παίκτη, κάτι που σπεύδει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός.

Παρεμπιπτόντως, το Stoiximan.gr έβγαλε ειδικά στοιχήματα που αφορούν το μέλλον του Κώστα Σλούκα.

Ο 25χρονος παίκτης βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2008, έχοντας περάσει ενδιάμεσα μια χρονιά (2010-'11) στον Άρη. Τους τελευταίους μήνες το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του αποτελεί θέμα συζήτησης στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μην έχουν προχωρήσει ουσιαστικά την υπόθεση. Παρόλ' αυτά, ο αριστερόχειρας γκαρντ έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να παραμείνει στους "ερυθρόλευκους", την ώρα που προς αυτή την κατεύθυνση έγιναν δηλώσεις από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, μετά το τέλος του τρίτου τελικού.

Το βέβαιον είναι πως ο Κώστας Σλούκας θα ακούσει πρώτα τι έχει να του πει ο Ολυμπιακός και εν συνεχεία θα εξετάσει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ