ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε 21.646 χιλιόμετρα σε έντεκα ημέρες

Ο Παναθηναϊκός έκανε 21.646 χιλιόμετρα σε έντεκα ημέρες

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας, επιστρέφοντας στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (5/10) μετά από έντεκα ημέρες παρουσίας σε Κίνα και Ρωσία. Οι "πράσινοι" κάλυψαν απόσταση 21.646 χιλιομέτρων σε αυτό το διάστημα!

Όταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωνε μετά το τέλος του χθεσινού (4/10) φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πως " είχαμε πολύ δύσκολα ταξίδια", μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν ως δικαιολογία για την κούραση που έβγαλαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Επί της ουσίας όμως, αυτή είναι η πλήρης αλήθεια.

Η αποστολή των "πρασίνων" επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας (5/10) μετά από έντεκα ημέρες παρουσίας στο εξωτερικό, όπου έδωσε τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις για το Euroleague Basketball Asia Tour και το "Gomelsky Cup" που διοργάνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία μάλιστα, η συνεχής παρουσία εντός των συνόρων για τις επόμενες δέκα ημέρες φαντάζει με... δώρο για το "τριφύλλι", το οποίο ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος την Πέμπτη (8/10, 21:00) με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για να φτάσουν εκεί όμως, οι "πράσινοι" χρειάστηκε να ζήσουν κάμποσες ημέρες με μια βαλίτσα στο χέρι. Τα αεροδρόμια και τα πούλμαν έγιναν το δεύτερο σπίτι τους και παράλληλα το μέρος όπου πέρασαν ατέλειωτες ώρες κατά την παρουσία τους στο εξωτερικό.

Είναι χαρακτηριστικό πως η αποστολή του Παναθηναϊκού διένυσε συνολικά 21.646 (!) χιλιόμετρα σε διάστημα έντεκα ημερών, περνώντας 38 (!) ώρες μέσα σε αεροπλάνα και πούλμαν. Κι όλα αυτά σε έντεκα ημέρες, στις οποίες το "τριφύλλι" βρέθηκε σε τέσσερις χώρες και εφτά πόλεις.

Μετά από κάτι τέτοια, ακόμη και τα 18.000 χιλιόμετρα της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνονται λίγα.

Αναλυτικά τα ταξίδια του Παναθηναϊκού

Αθήνα --> Άμστερνταμ (2.160 χιλιόμετρα και 3:30 ώρες πτήσης)

Άμστερνταμ --> Σαγκάη (8.901 χιλιόμετρα και 10 ώρες πτήσης)

Σαγκάη --> Χανγκζού (165 χιλιόμετρα και 2:30 ώρες με πούλμαν)

Χανγκζού --> Σαγκάη (165 χιλιόμετρα και 2:30 ώρες με πούλμαν)

Σαγκάη --> Μακάου (1.254 χιλιόμετρα και 2:30 ώρες πτήσης)

Μακάου --> Γκουανγκζού (188 χιλιόμετρα και 3:30 ώρες με πούλμαν)

Γκουανγκζού --> Μόσχα (6.963 χιλιόμετρα και 10 ώρες πτήσης)

Μόσχα --> Αθήνα (1.850 χιλιόμετρα και 4 ώρες πτήσης)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ