ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι την Ινδία!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι την Ινδία!

Μαθητές από σχολείο της Ινδίας έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με το αθλητικό υλικό που τους είχε στείλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να... δεσπόζει.

Σε μία από τις (πολλές) κοινωνικές της δράσεις, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε προ μερικών μηνών αθλητικό υλικό σε σχολείο της Ινδίας. Οι "πράσινοι" έκαναν τα καθέκαστα, με τους μαθητές του σχολείου να στέλνουν τη Δευτέρα (7/12) στους "πράσινους" την αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν, ως δικό τους "ευχαριστώ".

Η ικανοποίηση στο "τριφύλλι" από τη συγκεκριμένη εξέλιξη είναι διάχυτη, αφού ο στόχος που είχαν βάλει επετεύχθη και με το παραπάνω. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο. Ούτε όμως κι η τελευταία, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτή την περίοδο το PAO SHOP προσφέρει μέρος των εσόδων στο "Χαμόγελο του Παιδιού" . Σε συνεργασία πάντα και με το Stoiximan , που συμπλέει με το "τριφύλλι" σε κάθε δράση κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Δείτε το video που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός

ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Για κάθε αγορά από τα #paoshop από τις 4 εώς τις 31 Δεκεμβρίου, ένα μέρος των εσόδων θα διατίθεται προς ενίσχυση του Οργανισμού To Xamogelo Tou Paidiou στηρίζοντας έτσι τη δράση του μέσω της οποίας προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη! #XariseXamogelahttps://www.paoshop.gr/

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos BC στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ