ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Καλαϊτζάκη

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Καλαϊτζάκη

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εφαρμόζει το πλάνο περί απόκτησης νεαρών ταλέντων, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να εντάσσεται στο "τριφύλλι".

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την πρώτη φετινή της μεταγραφή. Οι "πράσινοι" απέκτησαν τα δικαιώματα του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άρη. Πρόκειται για γκαρντ ύψους 1μ95, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Παίδων, το φετινό καλοκαίρι. Είναι γεννημένος στο 1999 και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, στην ηλικία του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: " Σε συνέχεια της επένδυσης σε νέα παιδιά που στελεχώνουν τις "μικρές" Εθνικές ομάδες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την Εθνική ομάδα U16 (θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο Ευρωμπάσκετ), Γιώργου Καλαϊτζάκη. Ο Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1999 κι έχει ύψος 1.95μ".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του "τριφυλλιού", ο 16χρονος γκαρντ είπε: " Είναι μεγάλη τιμή αλλά κι ευθύνη για εμένα που βρίσκομαι πλέον στον Παναθηναϊκό. Στην ηλικία μου δουλεύεις πολύ και μιλάς λίγο. Αυτό θα κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ