ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Πάβλοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Πάβλοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς! Ο Μαυροβούνιος γκαρντ/φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρτιζάν, έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Η μεταγραφή του Σάσα Πάβλοβιτς στον Παναθηναϊκό ήταν λίγο πολύ γνωστή. Ακόμη κι ο εκπρόσωπός του είχε φροντίσει να επιβεβαιώσει τη φημολογία περί συμφωνίας των δύο πλευρών, μέσω "τιτιβίσματός" του σήμερα το πρωί (9/7) . Ο παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι", ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ευκολία της απόφασής του.

Η ανακοίνωση των "πρασίνων" αναφέρει: " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς για τον επόμενο χρόνο".

Από την πλευρά του, ο 31χρονος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε αρχικά πως " ανυπομονώ για τη στιγμή που θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό", για να προσθέσει: " Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και με ενημέρωσε ότι θα με ήθελε στον Παναθηναϊκό, συμφωνήσαμε με την πρώτη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά, ήταν εύκολη απόφαση".

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: " Είμαι ευτυχισμένος επειδή θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα, με σπουδαία ιστορία, μεγάλους παίκτες όπως κι επίσης για το λόγο ότι θα παίξω για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Υπήρξε μεγάλος παίκτης και είναι μεγάλος κόουτς. Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στο θέμα των οπαδών. Στην Παρτιζάν όπου αγωνίστηκα, υπάρχει ένα πολύ πιστό κοινό που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα και το ίδιο γίνεται και στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω τα πάντα για να μην τους απογοητεύσω. Γνωρίζω καλά, άλλωστε, ότι έχω έρθει σε μια τεράστια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να παλέψω για την Ευρωλίγκα".

Το βιογραφικό του

Ο Πάβλοβιτς γεννήθηκε στο Μαυροβούνιο στις 15/11/1983, έχει ύψος 2,01, αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3" και ανδρώθηκε μπασκετικά στη Buducnost. Το 2003 έγινε pick στο Νο19 του Draft από τους Utah Jazz όπου και αγωνίστηκε την επόμενη σεζόν (2003-04). Επίσης, στο ΝΒΑ έπαιξε και για λογαριασμό των Cleveland Cavaliers (2004-09), των Minnesota Timberwolves (2009-10), των Dallas Mavericks (2010-2011), των New Orelans Pelicans (2010-11), των Boston Celtics (2010-2011 και 2011-12) και των Portland Blazers (2012-13). Συνολικά μέτρησε 567 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχοντας 4,9 πόντους και 1,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 15,7 λεπτά ανά αγώνα. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της Partizan Belgrade.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ