ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο νέος συμπαίκτης του Παναθηναϊκού

Ο νέος συμπαίκτης του Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods επισημοποίησε τη συνεργασία της με την Electroholic, ελληνική ραγδαία εξελισσόμενη εταιρεία. Διαβάστε τις λεπτομέρειες, αλλά και τι εντόπισε ως μείζονος σημασίας στοιχείο Αντώνης Φώτσης.

Τον νέο του συμπαίκτη παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/11) ο Παναθηναϊκός Superfoods, στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με την Electroholic, εταιρεία που αποτελεί τον νέο σύμμαχο της ομάδας σε εμπορικό επίπεδο.

Όπως άλλωστε εξήγησε κι ο Αντώνης Φώτσης στο πλαίσιο της παρουσίασης, τέτοιου είδους συνεργασίες είναι μείζονος σημασίας αφενός γιατί πρόκειται για στήριξη σε μια ελληνική επιχείρηση, αφετέρου γιατί πλέον ο κόσμος έχει "μπει" για τα καλά στις νέες τεχνολογίες.

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Άρης Χριστόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως "είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η συνεργασία με την Electroholic, μία νέα και ταχέως ραγδαία εταιρεία. Έχουμε αποδείξει πως στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα. Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είναι σημαντικό να στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα, θέλουμε τέτοιες συνεργασίες, θέλουμε να κάνουμε περισσότερες συνεργασίες τέτοιου είδους. Έχουμε πολλά πράγματα στο μυαλό μας, για τα επόμενα παιχνίδια. Θα εντυπωσιαστείτε, είναι δεδομένο".

Από την πλευρά του, ο εμπορικός διευθυντής της Electroholic, Ευάγγελος Βίδος, εξήγησε ότι "είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι δίπλα σας αυτή τη στιγμή. Για εμάς είναι τεράστιο άλμα αυτή η συνεργασία. Μία τέτοια κίνηση ίσως δεν ήταν αναμενόμενη, ούτε από εμάς τους ίδιους. Από μόνη της αυτή η συνεργασία δείχνει τους στόχους μας. Αν θα με ρωτούσε κάποιος με ποιον θεσμό θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε ως εταιρεία, θα έλεγα τον αθλητισμό. Κι από εκεί την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, με τις αξίες και τις αρχές που έχει. Υπάρχει αγάπη κι αφοσίωση γι αυτό που κάνουμε. Θέλουμε όχι μόνο να είμαστε κομμάτι της επιτυχίας αυτών, αλλά να υπενθυμίσουμε στον κόσμο πως όσο νέος κι αν είσαι, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Από μέρους μας, υποσχόμαστε να σταθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην προσπάθεια της ομάδας και τους φιλάθλους της", για να προσθέσει:

"Αυτό που μας ξεχωρίζει σε σχέση με τον ανταγωνισμό, πέραν της υψηλής ποιότητας, είναι οι τιμές. Έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε σε αυτή τη διετία. Το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας είναι η ομάδα που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το πάθος των μελών της ομάδας μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Δεν αρκεί η υψηλή υπηρεσία, δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο στην ποιότητα, αλλά και στις καλύτερες τιμές. Ο κόσμος το υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Τέλος, από μέρους του, ο Αντώνης Φώτσης σημείωσε πως "είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτή τη συνεργασία, αφού πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει μεγάλα άλματα. Προσωπικά γνωρίζω την Electroholic, οπότε δεν μπορώ να επισημάνω πως μέσω του e-shop της έχει μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά. Είναι πολύ ωραίο να συνεργάζεσαι με μια ελληνική εταιρεία, ειδικά σε αυτή την εποχή".

Τι είναι το Electroholic

Το Electroholic  ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να εδραιωθεί στην πρώτη θέση και να αποτυπωθεί στα μάτια του καταναλωτικού κοινού σαν η καλύτερη επιλογή και λύση στον τομέα εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη χάρη στην υψηλή αίσθηση ευθύνης που παρουσιάζει η εταιρεία απέναντι στους καταναλωτές καθώς και την ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει στις καλύτερες τιμές της αγοράς! To εξειδικευμένο logistics, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και με φυσικό κατάστημα, είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών του, καθώς επίσης να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24