ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Oμεγαλύτερος αθλητής του Παναθηναϊκού"

"Oμεγαλύτερος αθλητής του Παναθηναϊκού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Aργύρης Πεδουλάκης εξέφρασε τη δική του άποψη για τον Δημήτρη Διαμαντίδηενόψει της διεξαγωγής του τουρνουά "Diamonds Are Forever"και τόνισε πως είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει βγάλει ο Παναθηναϊκός.

Στον ΠαναθηναϊκόSuperfoodsετοιμάζονται πυρετωδώς για το τουρνουά "Diamonds Are Forever" που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ένας από τους προπονητές που τον έζησαν ως αθλητή είναι και ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος εξέφρασε την δική του άποψη:

" Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για ολόκληρο το σύλλογο, όχι μόνο για το τμήμα μπάσκετ. Και τούτο γιατί θα αποχαιρετίσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει βγάλει αυτός ο σύλλογος. Και λέω πως είναι ο μεγαλύτερος όχι μόνο για τα αθλητικά του κατορθώματα, αλλά για την εν γένει συμπεριφορά του και για την προσήλωσή του στην ομάδα. Ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει και να πάρει περισσότερα χρήματα, εκείνος προτίμησε να μείνει πιστός στην ομάδα και σε δύσκολες στιγμές. Νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουμε έναν σπουδαίο αθλητή και έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που βοήθησε το ελληνικό μπάσκετ και τον σύλλογό μας. Ελπίζουμε πως όταν ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα του θα είναι μέσα στο σύλλογο από κάποιο πόστο το οποίο εκείνος θα επιλέξει. Επιβάλλεται να γίνει αυτό!", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του “τριφυλλιού”.

Σε ερώτηση για το αν έχει να θυμηθεί κάποια ιδιαίτερη στιγμή του Διαμαντίδη, Ο Πεδουλάκης τόνισε:" Είναι πολλές οι στιγμές και χιουμοριστικές και καλές και δύσκολες, αλλά επειδή ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δημοσιοποιεί προσωπικές στιγμές, δεν μπορώ να σας τις μεταφέρω".

Ο τεχνικός των “πράσινων” μίλησε και για το τουρνουά που θα γίνει, ώστε να τιμηθεί ο Διαμαντίδης λέγοντας: " Για το τουρνουά θα έρθουν στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τον αθλητή και άνθρωπο Διαμαντίδη τρεις σπουδαίες ομάδες. Αν δούμε στην ιστορία του συλλόγου του Παναθηναϊκού σπάνια τιμώνται σπουδαίοι αθλητές του. Σίγουρα είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ΚΑΕ. Σε όλα τα σπορ σπάνια αν δείτε τελειώνουν την καριέρα τους με όμορφο τρόπο μεγάλοι αθλητές, συνήθως το διορθώνουμε μετά. Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο σπουδαία την ενέργεια της ΚΑΕ, η οποία αρχίζει να δημιουργεί μια παράδοση με τον “Φράγκι” παλαιότερα και τον Δημήτρη φέτος, κάτι που δείχνει και το μεγαλείο της" .

Ο Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς στο "Diamonds Are Forever ", θα συμμετάσχουν και τρεις από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης,η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μακάμπι και η Μπαρτσελόνα, οπότε το τεχνικό επιτελείο του “τριφυλλιού” θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. " Είναι προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδια. Εμείς σαν προπονητές θα δούμε κάποια πράγματα, αλλά τα φώτα θα πέσουν στον Δημήτρη. Κανείς δεν μπορεί να επισκιάσει το γεγονός αυτό. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να τιμήσει τον Δημήτρη, να τον χειροκροτήσει και να τον θυμάται πολύ όμορφα", υποστήριξε ο τεχνικός του “τριφυλλιού” .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ