ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μαυροκεφαλίδης, ο Παπαγιάννης και το πλάνο

Ο Μαυροκεφαλίδης, ο Παπαγιάννης και το πλάνο
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς καλείται να αποφασίσει με ποιο πλάνο θα πορευτεί όσον αφορά τους ψηλούς, την ώρα που θα έχει ραντεβού με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ποιες οι επιλογές του 18χρονου σέντερ και η σχέση της Μάλαγα στις συζητήσεις με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και δύο ημέρες, ο μεταγραφικός σχεδιασμός τίθετα σιγά σιγά επί τάπητος. Κυρίως όμως αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τα "θέλω" του και το πλάνο με το οποίο θα πορευτεί ο Παναθηναϊκός όσον αφορά τις μεταγραφές. Τόσο στους ψηλούς όσο και στα γκαρντ.

Για τον Νικ Καλάθη γράψαμε χθες (6/7) πως έχει η κατάσταση , την ώρα που υπάρχουν δύο σημαντικά ανοιχτά μέτωπα στη φροντ λάιν. Αυτό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και εκείνο του Γιώργου Παπαγιάννη. Δύο παίκτες με πολύ διαφορετικό ρόλο στην ομάδα φέτος, αλλά εξίσου μεγάλη βαρύτητα όσον αφορά το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ειδικά όσον αφορά τον δεύτερο, όπου οι "πράσινοι" κινούνται βλέποντας μπροστά...

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχει, ως γνωστόν, στα χέρια του την επίσημη πρόταση της Ουνικάχα Μάλαγα . Η ομάδα του Χοάν Πλάθα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 31χρονο παίκτη, ο οποίος έχει ενημερώσει βέβαια από την πρώτη στιγμή πως θα περιμένει πρώτα την αντίδραση του Παναθηναϊκού, πριν αποφασίσει. Αν και " ακόμη το σκέφτομαι. Δεν έχω πολύ χρόνο μπροστά μου για να πάρω κάποια απόφαση. Πρέπει να δώσω την απάντησή μου στη Μάλαγα", όπως δήλωσε στη malagahoy.es -ιστοσελίδα που αποκάλυψε την πρόταση των Ισπανών.

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων για το θέμα του; " Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Θα απαντήσω πάντως σύντομα. Ακόμη σκέφτομαι όλες τις παραμέτρους", απάντησε για να επισημάνει ξανά πως δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Χοάν Πλάθα, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον ρόλο που μπορεί να έχει τη νέα χρονιά.

Από την άλλη, στα του Γιώργου Παπαγιάννη, η "απειλή" προέρχεται από τις ΗΠΑ. Εκεί όπου τέσσερα κολέγια (Kentucky, North Carolina State, St. John's και Oregon) έχουν πάρει προβάδισμα για την απόκτησή του. Εφόσον βέβαια επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Γιατί πάντα υπάρχει κι επιλογή του Παναθηναϊκού.

Ο 18χρονος σέντερ αναμένει να συναντηθεί με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς προκειμένου να μάθει ποιος θα είναι ο ρόλος του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μα πάνω απ όλα αν θα έχει ενεργή συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, γιατί φέτος χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο δίμηνο μέχρι να βρει χώρο και χρόνο στη δωδεκάδα των "πρασίνων" -ακόμη και σε παιχνίδια χαμηλής επικινδυνότητας και ρίσκου.

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις στις συζητήσεις/διαπραγματεύσεις με τους δυο τους θα καθορίσει εν πολλοίς το status quo της φροντ λάιν του "τριφυλλιού" την επόμενη χρονιά. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με αυτούς, κι έπειτα θα γίνει οποιαδήποτε επίσημη συζήτηση με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (βλ. Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Στεφάν Λάσμε, Νίκολα Μιλουτίνοφ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ