ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μαρκοϊσβίλι και οι άλλοι

Ο Μαρκοϊσβίλι και οι άλλοι

Ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι είναι η πιο προχωρημένη λύση για τον Παναθηναϊκό, αλλά για την ώρα δεν είναι η μόνη. Το Sport24.gr αναλύει τις τελευταίες κινήσεις του "τριφυλλιού", το οποίο έχει δύο ακόμη θέσεις ξένων να καλύψει στο ρόστερ του.

Το αποτέλεσμα της υπόθεσης του Βίκτορ Κλαβέρ έχει αναγκάσει τον Παναθηναϊκό ν’ αναπροσαρμόσει κάπως τα πλάνα του τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του είχαν λύσεις για όλα τα ενδεχόμενα.

Είναι δεδομένο πως οι "πράσινοι" έχουν ολοκληρώσει τις βασικές τους κινήσεις και με απόλυτη επιτυχία αν αναλογιστούμε πως απέκτησαν τους παίκτες οι οποίοι ήταν στην κορυφή της λίστας όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Πλέον απομένουν ακόμη δύο κινήσεις, ώστε να μπουν οι βάσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στόχος του τεχνικού επιτελείου είναι η ομάδα να έχει όλους τους παίκτες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και να στραφεί αποκλειστικά στο κομμάτι της τακτικής. Όπως έχουμε τονίσει τις τελευταίες ημέρες, μετά και τις δύο προσθήκες, ο Παναθηναϊκός θα βάλει τέλος στο κομμάτι της ενίσχυσης. Εφόσον τον Σεπτέμβριο, που οι "πράσινοι" θα δώσουν τα πρώτα φιλικά, κριθεί αναγκαίο να γίνει μία συμπληρωματική κίνηση σε θέση που διαπιστώνεται πρόβλημα, ενδεχομένως να γίνει αλλά θα είναι περισσότερο βοηθητική.

Στην… αναμονή ο Μαρκοϊσβίλι

Από τη στιγμή που δεν προχώρησε με τον Βίκτορ Κλαβέρ, ο Παναθηναϊκός έβαλε μπροστά το επόμενο πλάνο του. Με τον Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι στο "3" κι έναν Αμερικανό που θα πάει στο "4", παρά το γεγονός πως στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις ξένοι. Οι "πράσινοι" εξετάζουν την περίπτωση του Γεωργιανού φόργουορντ πάνω από ένα μήνα και τον θεωρούν ιδανική λύση γι’ αυτό το οποίο θέλουν να δώσει στην ομάδα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, όμως η ομάδα του "τριφυλλιού", θέλει να είναι απόλυτα σίγουρη για την επόμενη κίνηση της και περνάει από "μικροσκόπιο" τα πάντα.

Είτε αυτό αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μαρκοϊσβίλι, είτε περιμένουν να βρουν κάτι καλύτερο, ανάλογα βέβαια και με τους παίκτες που κοιτούν για τη θέση "4", όπου είχε προταθεί και ο Κένι Γκαμπριελ εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο απορρίφθηκε αφού οι "πράσινοι" αναζητούν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Το πιο πιθανό λοιπόν, είναι ο Παναθηναϊκός να ξεκινήσει από το "3" την ενίσχυσή του, με τον Μαρκοϊσβίλι να έχει προβάδισμα μέχρι τώρα και στη συνέχεια θα βάλουν μπροστά για την επόμενη κίνηση που θα συμπληρώσει το ρόστερ. Αυτή δηλαδή, που θα "δέσει" τη φροντ λάιν που αποτελείται από τους Μπουρούση, Σίνγκλετον, Γκιστ και Φώτση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ