ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε πλάκα σε οπαδό που τον έβριζε

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού "επιτέθηκε" στον Μάικ Τζέιμς μέσω δύο υβριστικών σχόλιων στον επίσημο λογαριασμού του γκαρντ των "πράσινων" στο Instagram, με τον Αμερικανό να του απαντάει κάνοντας πλάκα.

Η ήττα από την ΑΕΚ στον 2ο αγώνα των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League φαίνεται ότι δεν "κάθισε" καλά σε κάποιους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ένας από αυτούς μάλιστα πήγε την υπόθεση ακόμα πιο μακριά, αποφασίζοντας να τον βρίσει στο Instagram.

Σχολιάζοντας την τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Αμερικανός στον επίσημο λογαριασμό του πριν από 5 εβδομάδες, ο συγκεκριμένος οπαδός έγραψε " αν δεν θες να μείνεις στην ομάδα πήγαινε πίσω στον Κολοσσό Ρόδου ή την Λοκομοτίβ" προσθέτοντας μία υβριστική λέξη στο τέλος της πρότασής του.

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του πάντως ο Τζέιμς του απάντησε αστειευόμενος πως " δεν έπαιξα ποτέ στην Λοκομοτίβ αδελφέ. Τουλάχιστον μάθε για τι μιλάς". Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού πάντως δεν έδειξε την ίδια διάθεση για πλάκα, γράφοντας ένα υβριστικό post στην συνέχεια, λέγοντας ότι " Δε με ενδιαφέρει που έχεις παίξει. Τώρα παίζεις για τον Παναθηναϊκό, που έχει κατακτήσει 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και πρέπει να σεβαστείς την φανέλα του", με τον Αμερικανό να απαντάει: " ΟΚ αδελφέ, κάτι άλλο";

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε πλάκα σε οπαδό που τον έβριζε
Ο Μάικ Τζέιμς έκανε πλάκα σε οπαδό που τον έβριζε
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ