ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Μάικ Τζέιμς "ανέβασε" φωτογραφία με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

O Μάικ Τζέιμς "ανέβασε" φωτογραφία με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Τρέλανε κόσμο ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία που τον δείχνει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Να είναι ένα μήνυμα όσων ακολουθήσουν ή απλώς ο Μάικ Τζέιμς να ένιωσε απλώς μία νοσταλγία για το πρόσφατο "πράσινο" παρελθόν του; Όπως και να έχει, το τελευταίο του post στο Instagram έφερε κύμα ενθουσιασμού στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Τι έκανε λοιπόν ο Αμερικανός; Ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία που τον δείχνει να φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού!

O Μάικ Τζέιμς "ανέβασε" φωτογραφία με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Τη στιγμή που τα σενάρια για την επιστροφή του γίνονται όλο και πιο έντονα ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε αυτή τη φωτογραφία. Όπως και πριν από μερικές ημέρες, όταν έφυγε από τους Σανς, έτσι και τώρα έχουν υπάρξει κάποιες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά ο Τζέιμς θα επιστρέψει στον Παναθηναικό. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι μέχρι την στιγμή του post του Τζέιμς δεν υπήρχε ενημέρωση από την πλευρά των Pelicans για το αν τον έχουν αφήσει ελεύθερο.

Το γεγονός αυτό πάντως δεν εμπόδισε τους φίλους του Παναθηναϊκού να "γεμίσουν" με σχόλια το post του Αμερικανού πανηγυρίζοντας, με τους περισσότερους να τον καλωσορίζουν στην ομάδα!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ