ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λυκογιάννης φρόντισε να μην... χαθεί στη μετάφραση ο Πασκουάλ

Ο Λυκογιάννης φρόντισε να μην... χαθεί στη μετάφραση ο Πασκουάλ
EUROKINISSI

Ο Αρης Λυκογιάννης ανέλαβε καθήκοντα μεταφραστή και βοήθησε να... διαδοθούν όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το τέλος της αναμέτρησης Κολοσσός - Παναθηναϊκός Superfoods.

O Κολοσσός και ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες πριν από το "αντίο" του 2017 κοντραρίστηκαν στο Βενετόκλειο και μετά το τέλος του παιχνιδιού της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ο Αρης Λυκογιάννης ανέλαβε να μεταφράσει όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου, αλλά και να μεταφέρει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον Καταλανό κόουτς.

"Συγχαρητήρια στον Κολοσσό. Έπαιξε πολύ καλά και ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Η προσέγγισή μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, δεν επιστρέψαμε γρήγορα μετά την ήττα από την Βαλένθια. Χάσαμε γρήγορα τη συγκέντρωσή μας. Έπαιξε εξαιρετικά ο Κολοσσός. Στο τέλος ήταν σκληρό το παιχνίδι σε κάθε φάση. Κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας", τόνισε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για για την διαιτησία:

"Εχουμε μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες. Δεν θέλουμε να μιλάμε για τη διαιτησία και δεν θέλουμε να κάνουμε σχόλια. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δεν μπορείς να προβλέπεις τι γίνεται στο παιχνίδι".

Ο Λυκογιάννης φρόντισε να μην... χαθεί στη μετάφραση ο Πασκουάλ

Τέλος, ο Τσάβι Πασκουάλ αναφερόμενος στο 2017 είπε: "Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα καλή δουλειά. Είχαμε μια καλή χρονιά πέρυσι αλλά και φέτος έχουμε μια καλή θέση στην ΕuroLeague. Δεν μπορείς να παίζεις πάντα καλά με τόσα παιχνίδια. Για μένα ως προπονητή, σημασία έχει πως είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλά. Είναι σημαντικό να έχεις ευκαιρία για νίκη ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ