ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Λάσμε φέρνει Τάιους

Ο Λάσμε φέρνει Τάιους
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Άλεξ Τάιους, την ώρα που ο Στεφάν Λάσμε οδεύει προς τη Γαλατάσαραϊ. Πως συνδέονται οι δύο περιπτώσεις.

Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο Παναθηναϊκός έστρεψε το ενδιαφέρον του στον έτερο σέντερ που θα επωμιστεί το βάρος της "πράσινης" ρακέτας. Κι όπως έχουμε αναφέρει εδώ και κάποιες ημέρες, το δίλημμα που απασχολούσε το "τριφύλλι" αφορούσε τους Άλεξ Τάιους και Στεφάν Λάσμε .

Το Sport24.gr είχε καταγράψει εξ αρχής την τάση που υπήρχε κι αφορούσε το -ελαφρύ- προβάδισμα του πρώην παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη θέση . Εσχάτως φαίνεται μάλιστα πως ο Παναθηναϊκός οδεύει πρόσω ολοταχώς για την απόκτησή του. Σε αυτό συνηγορούν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία που φέρνουν τον Στεφάν Λάσμε ένα βήμα μακριά από τη Γαλατάσαραϊ.

Στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Γκαμπονέζος σέντερ συναντήθηκε με τον Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να μάθει τον ρόλο που θα έχει τη νέα χρονιά. Κάτι που προφανώς έγινε γιατί το "τριφύλλι" τού είχε καταστήσει σαφές πως δεν αποτελεί προτεραιότητα. Έτσι κι αλλιώς, η επιλογή για τον back up σέντερ είναι καθαρά του Παναθηναϊκού -με τους παίκτες να βρίσκονται σε στάση αναμονής.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής, στο "πράσινο" στρατόπεδο δεν πρόκειται να κινηθούν γρήγορα ή επιπόλαια. Αυτό που έχει αποφασιστεί είναι πως η ομάδα θα βαδίσει ως έχει το επόμενο διάστημα κι εφόσον -μέσα από την πορεία της προετοιμασίας- κριθεί απαραίτητο, μόνο τότε θα γίνει άλλη μεταγραφή. Ειδάλλως, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως το πλάνο του συλλόγου έχει να κάνει (και) με τις διαρκώς αυξανόμενες... υποχρεώσεις του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Κάτι που για να γίνει, θα πρέπει να βρει χώρο ο 21χρονος γκαρντ, ο οποίος μπροστά του έχει (μόλις επιστρέψει από τον τραυματισμό του) τον Νίκο Παππά, αλλά και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που επίσης μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής στο "2", από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Νικ Καλάθης για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ